Setari Cookie-uri

Olimpia Melinte interpreteaza acelasi personaj la doua varste diferite in CEL ALES, din 24 aprilie in cinematografe

Singura actrita romanca nominalizata la Premiile Goya, una dintre cele mai de succes actrite la momentul actual, Olimpia Melinte revine pe marile ecrane in rolul Marcelei, in CEL ALES, cel mai recent film semnat de regizorul Cristian Comeaga.

comunicat de presa:

Actrita versatila si cameleonica, Olimpia Melinte apare in doua momente cheie ale vietii personajului principal, Domnul X. “Olimpia intrupeaza si insufleteste cu har si virtuozitate atat adolescenta indragostita fara ocolisuri, cat si femeia sofisticata, prizoniera a propriei vanitati. Olimpia Melinte da inca o data masura talentului si a profesionalismului ei, cu dezinvoltura unei vedete si cu entuziasmul unei debutante”, declara Cristian Comeaga, regizorul filmului.

“Cele doua varste – adolescenta si femeia pariziana – au fost o provocare pentru mine si m-am bucurat mult. Marcela e tanara care nu se incadreaza in societatea vremurilor respective, iar viata ei se schimba radical odata cu pierderea primei iubiri. Isi construieste o viata in care, aparent, se simte bine, dar traieste drama majoritatii romanilor plecati in afara”, spune Olimpia Melinte despre personajul ei.

Citește și:

Povestea filmului “CEL ALES” se desfasoara pe mai multe planuri temporale. Pe la inceputul anilor ’80, pe cand era inca elev, domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat sa fuga din tara tocmai de cei care erau pusi sa-l tina in ea cu orice pret. Ani mai tarziu, i-au cerut si ei un favor, la schimb: o crima. S-a impotrivit intai, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, in timp ce el a trebuit sa paraseasca tara de adoptie, renuntand la identitate, la familie, la toata viata sa. Credea ca a pierdut totul, dar a descoperit recent ca mai are inca mult de pierdut. “Asta nu se va intampla”, isi spune acum domnul X, in timp ce conduce masina printr-o tara care nu mai e a lui, in cautarea iesirii din labirintul in care a intrat cu treizeci de ani in urma.

Alaturi de Olimpia Melinte, “CEL ALES” ii aduce pe marile ecrane pe actorii Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi si Nicodim Ungureanu. Produs de Domino Film, companie “raspunzatoare” pentru trei din filmele lui Nae Caranfil: “Asfalt tango”, “Filantropica” si “Restul e tacere”, dar si pentru comediile “Tache” si “La bani, la cap, la oase” si distribuit de InterComFilm Distribution, “CEL ALES” va fi lansat in Romania pe 24 aprilie, pe 50 de ecrane din intreaga tara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.