Setari Cookie-uri

Descopera noua gama de deodorante antiperspirante Dove Powder Soft

Dove crede ca fiecare femeie are dreptul la frumusete si fericire.

Comunicat de presa

Descopera noul deodorant Dove Powder Soft si bucura-te de protectie antiperspiranta eficienta si o noua senzatie de catifelare!

Dove este singurul deodorant antiperspirant cu ¼ crema hidratanta, care iti ofera o piele a subratului vizibil mai fina si catifelata, iar tu te simti increzatoare sa iti dezvalui pielea subratului!

Deodorantul Dove Powder Soft are un parfum feminin, creat impreuna cu parfumieri celebri pentru a-ti oferi o experienta senzoriala deosebita. Aromele de frezie si bujor, completate armonios de notele de ambra, lemn de santal si mosc, contureaza un parfum delicat si suav.

Pentru o piele fina a subratului si o senzatie de ingrijire si uscare rapida, imediat dupa aplicare, alege Dove Powder Soft:

  • Deodorantul antiperspirant spray Dove Powder Soft cu 1/4 crema hidratanta si acorduri aromatice subtile de pudra iti protejeaza pielea delicata a subratului.
  • Deodorantul antiperspirant stick Dove Powder Soft are o actiune intensa si indelungata de prevenire a transpiratiei datorita formei solide. In plus, ingredientele emoliente ingrijesc delicat pielea subratului.
  • Deodorantul antiperspirant roll-on Dove Powder Soft iti ofera protectie antiperspiranta eficienta si se potriveste liniei subratului. In plus, e un accesoriu pe care il poti purta mereu cu tine.

Completeaza-ti ritualul de ingrijire cu noua gama de deodorante antiperspirante Dove Powder Soft si bucura-te de o piele fina si o senzatie de catifelare ce dureaza intreaga zi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.