Setari Cookie-uri

Mariana Spirit of Design: Arta bijuteriilor lucrate manual si garantate pe viata

Roxanne's Jewellery&Giftware, boutique-ul concept ce reuneste colectiile celor mai apreciate case de bijuterii cu traditie, dezvaluie secretele artizanatului ridicat la rang de arta ce poarta amprenta Mariana Spirit of Design.

comunicat de presa

Mariana Spirit of Design este mai mult decat o marca de bijuterii ce se bucura de o excelenta reputatie la nivel international, fiind reprezentata pe toate continentele, din Australia si Noua Zeelanda pana in Asia, Africa de Sud si Statele Unite ale Americii. Universul creativ Mariana Spirit of Design atrage indeosebi prin expresivitatea si farmecul inegalabil al povestilor transpuse in fiecare bijuterie, prin sensibilitatea cromatica menita sa rezoneze cu sufletul feminin si prin finetea detaliilor minutios intregrate in schemele de design unice.

Inspirate din vastul areal multi-cultural si plasmuite de mainile unor artizani europeni pentru care arta mestesugului este inscrisa in propriul ADN, fiind transmisa de-a lungul a opt generatii, bijuteriile Mariana Spirit of Design comunica intr-un limbaj universal, inteles de toate nationalitatile si de cele mai variate segmente de clienti – limbajul frumusetii.

Citește și:

Pasiunea pentru design-ul de bijuterie i-a fost insuflata Marianei inca din copilarie, de bunicul sau, el insusi bijutier, melanjul intre vechi si nou, intre traditie si modernitate, intre material si spirit, regasindu-se in fiecare aspect al creatiei.

Originile israeliene ale Marianei si-au pus din plin amprenta asupra viziunii sale estetice, care alatura elementele specifice mediului natural (minerale precum quartzul roz – piatra iubirii, aquamarinul – piatra protectoare, ametistul – piatra pacii, quartzul clar – piatra puterii, carnelianul – piatra pasiunii, citrina – piatra norocoasa etc), celor mai pretioase metale si cristale – bijuteriile sunt placate cu aur roz de 24 de carate, argint 925 sau cupru.

Inca din momentul fondarii brandului, in anul 1997, dorinta Marianei a fost aceea de a oferi tuturor segmentelor de cliente, piese cu adevarat unice la un pret accesibil, care sa poata fi mostenite peste ani in familie si care sa fascineze in egala masura generatiile tinere si pe cele care inca poarta in suflet sentimentul nostalgic al unor vremuri demult apuse.

Citește și:

Fiecare bijuterie Mariana Spirit of Design este realizata manual in atelierele de creatie si este supusa unor numeroase teste de calitate si de rezistenta: cristalele si pietrele semipretioase sunt taiate cu precizie de artizani si montate cu migala pe suportul bijuteriilor, utilizand ustensile speciale, iar perlele si cristalele Swarovski care confera stralucire pieselor sunt disponibile intr-o gama cromatica inepuizabila.

Imposibil de reprodus sau de replicat, nestematele Mariana Spirit of Design prezinta o stralucire aparte conferita de claritatea pietrelor pretioase sau semipretioase, de cut-ul unic al acestora si de finisajele specifice manufacturii artizanale.

Expertiza bijutierilor si inaltele standarde de calitate, confera fiecarei podoabe Mariana Spirit of Design valoarea unei opere de arta veritabile, brandul numarandu-se printre putinele din lume care ofera garantie pe viata si asistenta nelimitata pentru produsele sale.

Citește și:

Colectiile de bijuterii semnate Mariana Spirit of Design se regasesc in exclusivitate in magazinele Roxanne's Jewellery&Giftware din Bucuresti – Jolie Ville Galleria, Brasov – magazinul Star (parter), Duty-Free-urile din aeroporturile internationale Henri Coanda – Bucuresti, Sibiu si Targu Mures, precum si in boutique-ul online www.roxannes.ro.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.