Setari Cookie-uri

Shakira si Blend-a-med inspira femeile sa arate bine!

Shakira, ambasadorul Blend-a-med 3D White, inspira femeile sa fie cea mai buna varianta a lor in cadrul unui eveniment exclusiv la Barcelona

Comunicat de presa

Shakira, icon global in muzica, impreuna cu o echipa de experti gazduiesc evenimentul
Blend-a-med 3D White Smile Academy Live pentru a le inspira pe femei sa arate bine, sa se simta bine si sa dea tot ce au mai bun!

Blend-a-med 3D White lanseaza un parteneriat cu Shakira pentru a gazdui un eveniment intim de o zi intr-un spatiu exclusiv in Barcelona, unde 60 de fani vor avea ocazia sa se inspire de la Shakira despre cum sa arate si sa se simta bine. La evenimentul de pe 9 mai, ambasadoarea globala a brand-ului va impartasi secrete despre realizarile sale multiple ca mama, cantareata si filantrop.

"Sunt incantata sa fiu gazda acestui eveniment special alaturi de 3D White," spune Shakira. "Fiecare femeie ar trebui sa aiba incredere in propriile forte si, la fel ca 3D White, cred ca un zambet minunat le ajuta pe femei sa fie mai sigure pe ele atunci cand interactioneaza cu cei din jur."

Citește și:

Shakira va fi insotita de o echipa de experti 3D White, care vor sustine cursuri si demonstratii menite sa ii inspire pe participanti sa-si atinga potentialul maxim. Echipa este formata din make-up artisti celebri, precum Caroline Barnes, al carei portofoliu de clienti le include pe Kylie Minogue si Sheryl Crow, ea impartasind trucuri despre cum sa arati cat mai bine; dr. Nancy Rosen, celebrul dentist, care este de parere ca un zambet perfect poate stimula increderea in sine, va oferi cele mai bune ponturi legate de cum sa te simti cel mai bine in pielea ta, iar Tammy Tibbetts, fondator si director al unei fundatii de caritate, va vorbi despre realizarile sale si va incuraja invitatii sa dea tot ce au mai bun.

Evenimentul va avea loc intr-o locatie privata, de 5 stele, in vecinatatea Barcelonei, unde invitatii se vor intalni cu Shakira, vor participa la cursuri si la o sesiune de intrebari si raspunsuri cu starul. Pentru a inspira si femeile care nu vor avea ocazia sa participe la acest eveniment, Blend-a-med 3D White creeaza o serie de videoclipuri din cadrul Smile Academy Live, cu acces exclusiv catre Shakira si echipa de experti, ce vor fi disponibile pe Youtube dupa eveniment.

Citește și:

"Shakira este o femeie multidimensionala minunata, si suntem incantati sa le oferim oamenilor oportunitatea de a o intalni fata in fata si de a fi inspirati de personalitatea si de zambetul ei," spune Stephen Squire, directorul global de marketing al P&G Oral Care.

Blend-a-med 3D White LUXE este creat pentru a inlatura 90% din petele de suprafata si pentru a dezvalui albul natural al dintilor, cu beneficiul adaugat al tehnologiei inovative Whitelock; un scut protector ce inconjoara dintii si previne formarea altor pete. Solutia perfecta pentru femeile care vor un zambet atragator si stralucitor ca al Shakirei.

In Romania, campania Blend-a-Med 3D White Intalneste-o pe Shakira se va desfasura in perioada 26 martie - 5 aprilie in magazinele din toata tara. Pentru a o putea cunoaste pe Shakira, consultati regulamentul campaniei disponibil pe www.pg.com/ro_RO. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 9 aprilie 2015.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.