Setari Cookie-uri

Pantofii tai ce poveste spun?

Cand pantoful iese din mainile mesterului fauritor, este pregatit sa prinda viata.

Comunicat de presa

Pantofi lucrati manual, din piele de cea mai buna calitate, in serii mici, apoi personalizati dupa bunul plac incat produsul final sa se muleze perfect nu doar pe picior ci si pe personalitatea purtatoarei. Nu cred ca exista femeie care sa fie in stare sa reziste unei perechi de pantofi realizati extrem de migalos special pentru ea. O pereche de pantofi cu adevarat unica.

Totul incepe cu decizia.Momentul acela in care te-ai hotarat ca ai nevoie de o pereche de pantofi cum nu mai are nimeni, o pereche de pantofi create pentru tine. Apoi iti alegi modelul. Nu toate femeile alearga pe stilettos in drum spre birou, asa ca este important sa iti alegi modelul in functie de cine esti tu.

Urmatorul pas este pielea. Alegi pielea in functie de culoare si textura. Este important ca pielea aleasa sa te flateze, sa iti imbrace piciorul perfect ca intr-o imbratisare.Iti va sta cel mai aproape, asa ca pielea trebuie aleasa cu grija.

Citește și:

Mai departe pantoful merge catre mesterul pantofar. Tine cont de fiecare detaliu si lucreaza cu multa atentie si respect pentru pielea pe care ai ales-o cu atata grija, stie cat este de importanta pentru capiciorul tau sa se simta ca in al noualea cer.

Cand pantoful iese din mainile mesterului fauritor, este pregatit sa prinda viata. Artistul vine si ii imprima povestea.Te asculta pe tine si apoi asculta pantoful.Creioneaza personalitatea fiecaruia, chibzuieste mult, isi cheama muza in ajutor si abia apoi incepe sa picteze. Culori vibrante, sau din contra, culori pale, neuter si calde, un basm sau doar file de carte, citate inspirationale sau semne intr-o limba necunoscuta. Printese, pauni, gradini infinite in care domneste primavara, Soarele si Luna, iubirea vesnica, sunt cuprinse si incondeiate pe pantoful tau.

Impachetata frumos, perechea ta de pantofi ajunge la tine. A durat putin mai mult decat un drum pana in mall, dar povestea pe care o spun acum pantofii tai este minunata. Nici o alta pereche de pantofi nu te va purta prin viata asa cum o va face aceasta, fie ca te poarta in fiecare zi la birou sau pe treptele bisericii pentru ziua nuntii tale. Tu esti unica si speciala, la fel trebuie sa fie si pantofii tai.

Citește și:



Povestea pantofilor a fost oferita de catre Atelier A!urea - comunitatea posesoarelor de pantofi unici si speciali.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.