Design modern, confort sporit, tehnologie avansata - Semineul Fire Line Automatic 3 de la Planika

Design modern, confort sporit, tehnologie avansata - Semineul Fire Line Automatic 3 de la Planika

Semineul Fire Line Automatic 3 este cel mai inovativ semineu pe baza de bioethanol creat de Planika.

comunicat de presa

Insertiile automate sunt cele mai sigure produse de pe piata, avand la baza tehnologia avansata BEV, datorita careia oricine se poate bucura de un foc adevarat, fara miros, fum sau cenusa. In plus, semineul Fire Line Automatic 3 este prevazut cu senzori de siguranta, care, in caz de defectiune, vor opri functionarea dispozitivului.

Biosemineul este dotat cu un sistem care permite ajustarea intensitatii flacarii si stabilirea timpului de ardere. Poate fi pus in functiune cu ajutorul unui panou de control cu display LCD, cu o telecomanda sau prin conexiunea wireless de pe telefonul mobil. In plus, poate fi integrat in sistemul inteligent pentru locuinta, oferind posibilitatea de a fi actionat cu ajutorul mai multor dispozitive.

semineu planika

Lungimea standard pentru acest model de semineu este de 1190 mm, insa Planika ofera si posibilitatea de a personaliza fiecare semineu dupa preferintele clientului. Fire Line Automatic 3 este ideal pentru arhitecti si designerii de interior, oferind o gama variata de idei de aranjare si amplasare: poate fi utilizat ca o piesa de mobilier, poate fi montat pe perete sau pozitionat pe podea.

Fire Line Automatic 3 este acum disponibil si cu o carcasa de tip A. Planika ofera oportunitatea de a achizitiona Fire Line Automatic 3 incorporabil intr-o carcasa special conceputa pentru confortul clientilor, creand, totodata, un efect vizual uimitor al flacarilor. V-am convins?

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri