comunicat de presa:

Trenciuri pentru tinuta office: alege un stil feminin

Inspirata de minimalismul anilor 60, colectia de primavara-vara 2015 a brandului UNDRESS, semnata Madalina Batalu, se adreseaza femeii distincte si discrete, care atrage atentia prin rafinament, simplitate, echilibru si incredere in sine. Minimaliste si monocrome, cele 19 piese ale colectiei definesc universul si filozofia UNDRESS: minimalism, precizie, feminitate, simetrie, siguranta, curaj.

Piesa cheie a colectiei o reprezinta camasa rochie, peste care se poate suprapune o fusta petrecuta conica, o fusta scurta sau o vesta lunga, obtinandu-se astfel tinute care indeamna la originalitate si diferentiere. Din fibre naturale (bumbac, in si matase), piesele colectiei se remarca prin culori neutre calde (crem, nisipiu, bej) completate de culori tari precum violet intens, rosu cald sau oranj stins.

“Hainele pe care le creez se adreseaza femeilor cu un simt al sinelui bine conturat, care stiu sa-si poarte frumusetea si feminitatea fara a fi ostentative. Simplitatea nu inseamna absenta detaliilor sau lipsa de substanta, ci este o reducere la esenta prin indepartarea detaliilor neesentiale. Simplitatea emana putere, autenticitate si asumare.“ , spune Madalina Batalu, fondator si designer UNDRESS.

Te invitam sa descoperi intreaga colectie pe www.undress.ro.

UNDRESS – We want you naked.

###
UNDRESS este un brand de haine ready-to-wear, care vorbeste despre dezbracarea de temeri si nesigurante si indeamna la regasirea resurselor interioare, a increderii, a curajului si a descoperirii drumului catre sine. Fondator & designer – Madalina Batalu .
Credite:
Model: Andra Dumitrache – MRA Models
Fotograf: Vlad Birdu
Styling & setting design – Alexandru Nimurad
Make-up & hair – Diana Ionescu

5 tinute pe care le poti cumpara cu 150 Lei din Veranda Mall, in perioada reducerilor de vara
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: