Setari Cookie-uri

Printuri florale, stil marinaresc si imprimeuri digitale jucause, in noua colectie Debenhams pentru copii

Kids@ Debenhams: Tendinte primavara-vara

comunicat de presa

In colectia pentru micile domnisoare, printurile florale se reintorc si aduc mai multa prospetime ca oricand. Florile supradimensionate arata spectaculos pe pantaloni, salopete si costume de baie, iar rochiile din materiale texturate creeaza o atmosfera perfecta pentru o petrecere de vara in aer liber.

Inspiratia din sudul Frantei prinde contur intr-un stil marinaresc chic, din combinatii placute de pasteluri. Materialele pretioase si detaliile adauga rafinament tinutelor.

Culorile puternice de vara sunt foarte prezente si pline de energie. Rochiile de vara si costumele de joaca sunt pline de imprimeuri tropicale stralucitoare, iar accentele de neon si printurile digitale tematice aduc un aer de amuzament.

debenhams

Albastru este culoarea dominanta in colectie. De la tonuri sterse la indigo intens, creeaza o poveste autentica si plina de calm si bucurie. Fluturii, florile si broderiile sunt detalii care se imbina pentru un look relaxat, de vara.

Citește și:

Colectia pentru baieti este chic, moderna, cu un aer urban. Tonurile de gri predomina, tricourile polo cu buline si camasile cu guler retro sunt combinate cu veste stramte si traseaza un look tineresc foarte cool.

Stilul scolaresc este revitalizat cu accente de verde crud. Dungile indraznete sunt combinate pe tricouri si pantaloni scurti pana la genunchi, care completeaza look-ul.

In cautarea distractiei de vara, colectia de vacanta propune culori vii, prin intermediul imprimeurilor digitale si grafismelor vibrante. Colectia pentru plaja, cu piese indraznete in culori puternice este pusa in valoare prin accesorii de plaja.

Pana la 12 aprilie, colectiile din departamentele Copii si Casa beneficiaza de reducere de 50% la al doilea produs cumparat.

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.