Setari Cookie-uri

Castiga aniversarea visurilor tale!

Bioderma iti ofera sansa sa castigi 1.000 euro pentru aniversarea visurilor tale!

Comunicat de presa

Laboratorele Dermatologice Bioderma aniverseaza 2 ANI DE SUCCES GLOBAL, doi ani de cand am lansat Sebium Global, singurul tratament dermato-cosmetic ce recreeaza biologic sebumul characteristic pielii sanatoase gratie complexului brevetat Bakuchiol + Fluidactiv®. Pielea redevine fina, purificata si fara cicatrici post acnee.

LaboratoreleDermatologice Bioderma aniverseaza 2 ANI DE SUCCES GLOBAL, 2 ani de cand Sebium Global a fost lansat pe piata din Romania.

Prin actiunea sa globala, Sebium Global recreeaza biologic sebumul characteristic pielii sanatoase, indeparteaza leziunile acneice si stratul de piele ingrosat care blocheaza porii, calmeaza inflamatia si limiteaza proliferarea bacteriana. Pe langa rolul sau terapeutic, Sebium Global este un hidratant puternic, ce sporeste complianta la tratament. Pielea redevine fina, purificata si fara cicatrici post acnee. Sebium Global poate fi folosit atat singur cat si complementar tratamentului medicamentos.

Citește și:

Bioderma iti ofera sansa sa castigi 1.000 euro pentru aniversarea visurilor tale!

Tot ce ai de facut este sa achizitionezi un produs aniversar Sebium Global cu teaca. Inscriere codul unic de pe teaca in aplicatia de pe pagina de Facebook Bioderma Romania si vei afla pe loc daca ai castigat unul dintre cele200 de kit-uri compuse din Sebium Global 40 ml si Sebium Gel Spumant 200 ml.

In plus,intri in tragerea la sorti pentru a castiga unul dintre cele 2 mari premii de 1.000 euro. Regulamentul concursului este disponibil pe pagina de Facebook Bioderma Romania.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.