Setari Cookie-uri

Un nou magazin online cu haine si accesorii semnate de designeri din estul Europei, bydesigners.ro

BY DESIGNERS s-a nascut din dorinta de a aduce in atentia publicului din Romania piese nonconformiste pentru a crea outfit-uri originale, care inspira si ies din anonimat.

Comunicat de presa

BY DESIGNERS este un brand de fashion lansat in martie 2015 ce aduce in Romania creatiile designerilor din estul Europei. Cu o selectie foarte atenta de branduri, BY DESIGNERS propune tinute altfel: different - daring - cool.

BY DESIGNERS s-a nascut din dorinta de a aduce in atentia publicului din Romania piese nonconformiste pentru a crea outfit-uri originale, care inspira si ies din anonimat. Toate aceste piese vor fi disponibile online, in e-shop-ul bydesigners.ro. Pe site vor fi disponibile serii mici, iar acesta va fi updatat continuu cu piese noi.

Pentru inceput, pe bydesigners.ro veti face cunostinta cu Ioanna Kourbela, Fetish si Neva Balnikova.

IOANNA KOURBELA este un designer care creeaza in Atena, Grecia. Declara ca se inspira din natura, dar si din ritmul agitat al vietii si diversitatii culturale din Atena, Grecia. Colectiile ei minimaliste au simplitate si farmec, au acel ceva care le face diferite.

Citește și:

FETISH este un brand de moda din Bulgaria creat in 2011 de Christina Tomova si Zina Chaneva. Pe cele doua le-a unit pasiunea pentru moda, dar si pentru stilul neconventional care se regaseste in fiecare piesa pe care o creeaza, de la haine la accesorii.

NEVA BALNIKOVA este un designer de bijuterii din Bulgaria. Ea spune ca fiecare piesa pe care o semneaza are propria ei poveste. Lucreaza cu materiale diferite, de aceea colectiile ei sunt foarte variate.

Portofoliul bydesigners.ro se imbogateste continuu, iar in curand vom reveni cu noutati.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.