Setari Cookie-uri

Descopera-ti stilul natural si spiritul de aventura cu Mathilde!

Noua colectie Mathilde vine cu propuneri pentru orice situatie.

comunicat de presa:

Se schimba sezoanele, asa ca ne inarmam cu energie si sete de adrenalina! Iar hainele noastre trebuie sa ne asigure libertate de miscare, comoditate, dar si feminitate! Noua colectie Mathilde ne propune tinute versatile, combinatii surprinzatoare de texturi si … o invitatie subtila: let’s play it cool!

Perfecte pentru un look urban chic, rochiile casual impaca atat nevoia de comoditate si lejeritate, cat si nevoia de a-ti sublinia feminitatea. In culori neutre sau, dimpotriva, nuante vibrante care sa fie in ton cu atmosfera solara, rochiile de zi din noua colectie Mathilde te vor ajuta sa te pui in valoare!

Combina elementele sport cu cele casual… acest mix va fi piesa de rezistenta a tinutelor care te vor scoate din anonimat! Indrazneste sa porti o fusta conica alaturi de o bluza cu gluga si pantofi sport sau o salopeta lejera cu balerini glam!

Citește și:

Nu in ultimul rand, noua colectie Mathilde vine cu popuneri si pentru un eveniment mai pretentios: tinutele de seara cu pantaloni slim si bluze asimetrice din materiale rafinate sunt o alternativa actuala si inedita pentru rochia de cocktail. Incearca si tu acest look sofisticat si contemporan!

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.