Setari Cookie-uri

Florariamobila.ro livreaza surprize parfumate in timp record!

Cu o experienta de 3 ani pe piata din Romania, Floraria Mobila este furnizorul ideal de aranjamente florale care necesita livrare rapida.

comunicat de presa:

Floraria Mobila ofera transport gratuit in Bucuresti si fac livrari si in zonele limitrofe, reconfirma comanda prin trimiterea fotografiei exact cu produsul livrat si permit plata cu cardul, iar la cea de-a treia comanda ofera un cadou surpriza. In plus, ofera felicitare cadou si sugestii de mesaje pentru cei ce au nevoie de inspiratie pentru a-si exprima sentimentele sau nu au gasit inca cea mai potrivita urare de Paste, de 8 Martie sau de Craciun.

Insa cel mai bun argument prin care www.florariamobila.ro isi fidelizeaza clientii este acela de a livra conform indicatiilor, exact produsul dorit, cu un grad de personalizare extrem de ridicat si... mereu la timp. Iar daca, intr-o situatie exceptionala curierii de la Floraria Mobila nu se incadreaza in termenul promis, fie si pentru 5 minute de intarziere peste cele 2 ore promise, ofera un cadou drept compensare la urmatoarea comanda.

Citește și:

Zi de zi, facem zeci de oameni fericiti, livrand surprize parfumate si transmitand mesaje de dragoste prin cel mai delicat si sofisticat mesager: un buchet de flori. Suntem bucurosi ca putem contribui la aceste surprize, dornici sa fim mesagerul dragostei, complicele impacarilor furtunoase sau pur si simplu mesagerul vestilor bune si incercam sa transformam fiecare buchet intr-un aranjament floral inedit. Dovedim profesionalism, floristii nostri fiind calificati, iar curierii specializati. Ne asiguram ca buchetele depasesc aşteptarile si ajung intr-o conditie excelenta la destinatar. Iubim florile si iubim oamenii care le iubesc, la randul lor!“ a declarat Titel Botogan (Owner, www.florariamobila.ro).

Pasiunea pentru flori este ingredientul cheie in acest business, care necesita grija pentru specificatiile de ingrijire diferite in functie de fiecare tip de floare (conditii de umiditate, temperatura optima, gradul de hidratare necesar etc.). Expertiza floristilor de la Floraria Mobila isi spune cuvantul cu atat mai mult in ceea ce priveste comenzile corporate (fie cadouri pentru partenerii de afaceri, fie aranjamente pentru evenimente corporate) sau aranjamentele pentru ocazii speciale private (nunti, botezuri, aniversari).

Citește și:

„Suntem recunoscuti pentru promptitudine si dedicare; reusim de fiecare data sa onoram comenzile in timp util si cu marfa de cea mai buna calitate. Daca pentru comenzile curente putem spune ca nu depasim 2 ore de la momentul plasarii comenzii si pana la momentul livrarii, pentru comenzile corporate sau pentru evenimente deosebite suntem de asemenea un partener de incredere, care isi sfatuieste clientul si ii este alaturi in tot procesul deciziei pentru a obtine un rezultat pe masura asteptarilor.“ a mai precizat Titel Botogan.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.