Setari Cookie-uri

Noua editie speciala a Tratamentului MOROCCANOIL - Inspirat de Femeil

Moroccanoil ofera formule inovatoare, usor de utilizat si eficiente, care ofera rezultate uluitoare indiferent de tipul de par, conferindu-i un aspect natural, frumos si sanatos.

Comunicat de presa

Calatoria Moroccanoil a inceput fiind inspirata de o femeie, iar femeile continua sa ne inspire bandul in fiecare zi. Ne inspira pentru fiecare produs Moroccanoil pe care il dezvoltam si ne inspira sa ne pozitionam ca un brand care celebreaza frumusetea si realizarile femeilor. Moroccanoil este pur si simpu: INSPIRAT DE FEMEI (INSPIRED BY WOMEN).

In onoarea noii campanii create pentru a inspira, celebra si incuraja femeile, Moroccanoil anunta cu mandrie noul Tratament Moroccanoil in editie speciala INSPIRAT DE FEMEI. (INSPIRED BY WOMEN).
Produsul de la care a inceput tot, Tratamentul Moroccanoil, este semnatura brandului, multele premii internationale facandu-l de neegalat in linia de produse pentru par cu infuzie de ulei.

Un produs de ingrijire, styling si finisare, Tratamentul Moroccanoil se absorabe instant in par pentru a oferi o stralucirea luminoasa si un par matasos cu rezultate vizibile. Cu un amestec de ingrediente unice, incluzand uleiul de argan marca Moroccanoil, acest tratament intareste firul de par, imbunatateste elasticitatea si protejeaza impotriva factorilor daunatori din mediul inconjurator.

Citește și:

Asigurand baza perfecta pentru diverse coafuri, Tratamentul Moroccanoil ofera volum parului deteriorat, lasandu-l stralucitor si cu aspect sanatos de la radacina pana la varfuri.

Ideal pentru toate tipurile de par, Tratamentul Moroccanoil®:

• Transforma si protejeaza parul
• Ofera o stralucire vizibila parului, fara a-l incarca.
• Intareste parul de la radacina la varfuri.
• Ajuta la reinnoirea structurii celulelor parului pentru revitzalizarea suvitelor lipsite de viata.
• Imbunatateste flexibilitatea parului, hranindu-l si descurcandu-l.
Pentru cele mai bune rezultate:

• Pe parul proaspat spalat, aplicati o cantitate mica de Tratament Moroccanoil® , periati, apoi uscati-l si aranjati-l ca de obicei.
• Pentru netezirea parului si eliminarea aspectul de incretire, aplicati o cantitate foarte mica de Tratament Moroccanoil® pe varful degetelor si aranjati parul sau frecati intre palme si aplicati pe toata lungimea parului.
Pret recomandat : 222 lei
Produsele Moroccanoil® sunt disponibile exclusiv in magazinele Top Line si saloanele selectionate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.