Setari Cookie-uri

Stiinta celulelor stem si puterea plantelor, intr-o noua gama anti-aging Galenic: Cell Capital

Galenic lanseaza noua gama Cell Capital, cu celule native de argan - celule stem derivate din plante.

Comunicat de presa

Asemenea celulelor stem, care au puterea de a regenera tesuturi, celulele native de argan se afla intr-o stare eterna de tinerete, auto-regenerativa, fiind un ingredient activ anti-age puternic, exclusiv patentat si 100% pur. Dupa 10 ani de cercetari in biotehnologia plantelor, Laboratoarele Galenic au reusit sa creeze o formula exclusiva care sintetizeaza puterea anti-aging a uleiului de argan intr-o gama de ingrijire a pielii cu efecte de lifting, volum si antirid, vizibile imediat dupa prima aplicare.

Noua gama Galenic Cell Capital cu celule native de argan contine:

  • Elixirul Galenic Cell Capital Lifting Intens, 30 ml, la pretul de 167 LeiImediat dupa aplicare, Elixirul ofera un efect instant de prospetime si fermitate pielii, lasand-o revitalizata si intinerita. Cu peste 32 de milioane de celule native de argan, ulei de argan imbogatit cu Vitamina E si lipozomi nutri-protectori, Elixirul stimuleaza si restructureaza in profunzime pielea. In urma testarii produsului, dupa numai 5 zile, 81% dintre femeile care au folosit zilnic produsul au observat un efect de lifting , iar pentru 97%, pielea a devenit vizibil mai proaspata, avand o stralucire naturala.
  • Crema cu efect de lifting si redefinire Galenic Cell Capital, 50 ml, pret 152 Leipentru piele uscata si foarte uscata
  • Restructureaza trasaturile fetei si gatului si reda supletea pielii. Contine 25 de milioane de celule native de argan ce ofera o senzatie de fermitate si suport la nivelul pielii.Imediat dupa aplicare, pentru 9 din 10 femei, pielea devine mai fina, radioasa si luminoasa.
  • Fluidul cu efect de lifting si restructurare Galenic Cell Capital, 50 ml,152 Leipentrutenul normal spre mixt
  • Ofera un efect instantaneu de prospetime si fermitate, estompeaza ridurile, hidrateaza si lasa un efect de satin la nivelul pielii. Pentru 99% dintre femeile care au testat produsul, pielea a devenit mult mai supla dupa primele 5 zile, iar 8 din 10 au observat un efect vizibil de redefinire a obrajilor si a gatului si riduri netezite.
  • Crema de lifting pentru ochi si buze Galenic Cell Capital, 15 ml, 113 Lei. Emulsia are un efect puternic de iluminare a zonelor ochilor si a buzelor, datorat ingredientelor active. Ridica pleoapele, umple liniile fine din jurul buzelor si le redefineste. 9 din 10 femei au observat un efect vizibil de netezire si umplerea ridurilor dupa 4 saptamani de aplicare.

SFATURI DE MASAJ ANTI-AGING
Pentru a obtine efecte maxime, Galenic prezinta sfaturi de masaj pentru aplicarea corecta a unei creme anti-aging.

Citește și:

1. Masajul decolteului, al gatului si al conturului fetei.
Cu ajutorul palmei stangi, masati liniar, urcand de la baza decolteului in sus, spre obraz, apoi traversati partea dreapta a fetei, spre ureche. Repetati aceasta miscare si invers, cu mana dreapta catre urechea stanga.

2. Masajul de lifting si de netezire.
Incepeti prin a masa pielea dinspre barbie, tragand-o usor spre obraji, in acelasi timp ciupind usor cu degetul mare si degetul aratator. Continuati prin netezirea pielii dinspre nas spre tample, folosind varfurile degetelor pentru fiecare parte a fetei.

3. Masajul de lifting si netezire pentru frunte.
Masati usor de la tampla spre centrul fruntii. Alternati palmele: mai intaicu mana stanga catre tampla dreapta, iar apoi cu mana dreapta catre tampla stanga.

4. Masajul de redefinire a fetei.
Apasati usor cu degetele aratatoare la baza nasului. Dupa aceasta actiune, cuprindeti fata cu mainile si aplicati presiune usoara in sus. Repetati de trei ori.

Citește și:

5. Masaj pentru netezire si lifting al zonei buzelor.
Plasati usor degetul aratator pe coltul gurii. Urmati prin miscarea varfului degetului aratator drept pe exteriorul buzei de la stanga la dreapta, apoi de la dreapta la stanga. Dupa ce ati terminat, urmariti conturul buzei superioare de la stanga la dreapta, apoi de la dreapta la stanga.

6. Masaj pentru netezire si lifting in zona ochilor.
Folosind inelarul, tapati apoi masati usor conturul pometului din interior spre tampla. Tapati apoi masati usor conturul sprancenei din interior spre tampla. Finisati folosind ambele degete pentru a aplica presiune usoara in coltul interior al sprancenelor.

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.