Setari Cookie-uri

Descopera crema WOW - Nivea Care

Crema intens hidratanta care nu lasa o senzatie grasa pe piele? WOW! Chiar exista!

comunicat de presa:

Suntem femei si stim ca zi de zi suntem nevoite sa ne impartim eficient intre serviciu, familie, responsabilitati casnice si angajamente sociale, dar, deseori, uitam sa indreptam grija si atentia asupra noastra. Ce ar fi insa daca ai putea sa-ti hidratezi pielea, cat ai zice “WOW”?

In ritmul agitat al activitatilor zilnice, acum e simplu sa ai grija ca pielea ta sa fie mereu hidratata!
NIVEA lanseaza crema hidratanta inovatoare NIVEA Care cu o formula revolutionara care ofera hidratare intensa, cu 0% senzatie grasa!

Cu noua crema NIVEA Care, te simti minunat in pielea ta datorita formulei intens hidratante, ce se absoarbe instantaneu in straturile pielii. Bazata pe o tehnologie revolutionara in curs de patentare, formula cu cristale hidratante dispersate intr-o textura gel crema, NIVEA Care este perfecta atat pentru fata, corp, cat si pentru maini.

Citește și:

Atunci cand intra in contact cu pielea, crema este imediat absorbita, hranind in profunzime si oferind o hidratare intensa, de durata, fara a lasa o senzatie grasa.

Nu ai inclus inca o crema hidratanta in rutina ta zilnica de ingrijire? Acum e simplu sa te bucuri de o piele hidratata, fara pic de efort, testeaza inovatia NIVEA Care, crema cu efect WOW: 100% hidratare, 0% senzatie grasa!

Pret recomandat: 14.3 Lei, 100 ml; 19.7 Lei, 200 ml

Mai multe detalii despre formula revolutíonara a NIVEA Care, aici.

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.