Setari Cookie-uri

S-a deschis PUKKA TUKKA, primul organic food bar din Bucuresti

Restaurantul se alatura Pukka Food, primul magazin certificat bio din Romania, deschis inca din 2008.

Comunicat de presa

Salata caprese, vegetariana, cu somon sau cu piept de rata. Cartofi copti cu smantana. Somon cu spanac. Supe. Rib Eye steak. Cafea sau sucuri. Toate delicioase, toate fac parte din meniul Pukka Tukka, primul restaurant cu produse integral bio din Bucuresti.

Situat in Piata Amzei numarul 13, Pukka Tukka va functiona sub conceptul de organic food bar, cu fiecare portie pregatita in fata clientului. Meniul, care nu include produse prajite, a fost dezvoltat sub supravegherea talentatului Chef Marian Baditoiu.

Restaurantul se alatura Pukka Food, primul magazin certificat bio din Romania, deschis inca din 2008.
"Le oferim celor pasionati de sanatate si nutritie posibilitatea sa se bucure de o mancare bio si atunci cand nu au timp sa gateasca. Preparatele noastre pot fi savurate dimineata, pentru cel mai bun start bun al zilei, in pauza de pranz sau seara, la terasa restaurantului, impreuna cu prietenii, la un vin bio. Mancarurile pot fi luate si acasa sau la birou. A manca sanatos nu a fost niciodata atat e usor!", a declarat Mihaela Marin, manager Pukka Tukka si Pukka Food.

Citește și:

Proprietarii Pukka Tukka au investit in cuptorul Rational, un sistem revolutionar in industria culinara, care gateste sanatos, fara grasimi, si care poate pregati simultan mai multe tipuri de mancare.

Totodata, restaurantul utilizeaza storcatorul Hurom, cu tehnologia '"Slow Squeezing System". Aparatul obtine sucul prin presare la rece, la turatie redusa, pastrand maximum de vitamine, minerale si enzime.
Deserturile, de asemenea bio, sunt create in colaborare cu Tort Design, laborator deja cunoscut pentru deserturile rafinate, custom made.

Designul restaurantului a fost realizat de biroul de arhitectura Lama, avand ca punct central bancheta de rachita creata de mesteri traditionali, si continuand cu plantele aromatice din decor si terasa din fata localului. Impreuna alcatuiesc o atmosfera relaxata, unde simturile sunt mangaiate subtil.

Citește și:

"Plantele sunt un <personaj> important in ambientul Pukka Tukka si vin in completarea meniului exclusiv bio. Designului interior surprinde esenta ambientului eco si este sustinuta de insertiile de plante aromatice : busuioc, rozmarin, lavanda, cimbrisor, si altele, pe care le-am gandit nu doar ca o linie verde, ci si ca pe un compendiu de arome si texturi, care sa incante vizual si olfactiv, in consonanta cu minunile culinare", a declarat Alexandru Gheorghe, arhitect peisagist care si-a pus, de asemenea, amprenta asupra designului interior al Pukka Tukka.

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.