Setari Cookie-uri

Top-modele si o coloana sonora exclusiva in noua campanie H&M de vara

Noua campanie H&M pentru vara acestui an, in care protagoniste vor fi top-modele, introduce unul dintre hiturile sezonului, respectiv piesa compusa in exclusivitate de Axwell /\ Ingrosso.

Comunicat de presa

Campania publicitara va fi lansata online, pe site-ul hm.com, in data de 30 aprilie, urmand sa fie difuzata de catre televiziunile de profil si in cinematografele din intreaga lume.

Stilul boem si, totodata, modern da tonul la H&M in aceasta vara, cu rochii de plaja avand imprimeuri paisley caleidoscopice, slipi de baie cu snururi in lateral, precum si printuri cu frunze tropicale pe fuste lungi si fluide si pe sutienele costumelor de baie.

Tinutele monocromatice sunt de mare impact, efectul fiind potentat de tunicile cu dantela in partea din fata, de maiourile si fustele cu volane, precum si de rochiile lungi cu noduri decorative, accesorizate cu coliere argintii in tendinte.

Costumele de baie sunt piesele de rezistenta ale sezonului, in special modelele tip bustiera cu un umar gol si volane sau cele decorate cu inele metalice in partea din fata si in laterale.

Citește și:

"Aceasta colectie contine toate articolele pe care le ador pentru perioada verii – costume de baie pentru zilele lungi petrecute pe plaja, precum si rochii fluide cu imprimeuri romantice pentru nenumaratele seri petrecute in compania prietenilor", ne-a declarat Pernilla Wohlfahrt, Director de Creatie la H&M.

Protagonistele spotului publicitar si ale campaniei media sunt Joan Smalls, Natasha Poly, Doutzen Kroes si Adriana Lima. Ele intruchipeaza eroine de actiune a caror misiune este sa ajunga pe malul marii si sa celebreze frumusetea verii. De asemenea, in campania publicitara pentru media tiparita, top-modelele se plimba pe plaja purtand mai multe tinute-cheie destinate sezonului estival.

Campania publicitara va fi acompaniata in exclusivitate de melodia "Sun Is Shining", compusa de Axwell /\ Ingrosso. Duoul format din Axwell si Sebastian Ingrosso, fosti membri ai formatiei Swedish House Mafia, se pregateste in prezent de lansarea albumului de debut - coloana sonora perfecta pentru vara.

Citește și:

"A fost minunat sa colaboram cu H&M la aceasta campanie pentru vara, lansand melodia noastra „Sun Is Shining”. Suntem intotdeauna mandri sa lucram cu branduri suedeze, iar cum vara se apropie in sfarsit, de-abia asteptam ca toata lumea sa asculte piesele urmatorului nostru album", a marturisit Axwell /\ Ingrosso.

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.