Setari Cookie-uri

DEICHMANN castigator la concursul Red Dot Award 2015

Sandale cu barete din colectia primavara/vara premiate pentru calitatea inalta a designului Essen, 1 aprilie 2015.

Comunicat de presa

Un model de sandale de la DEICHMANN a impresionat juriul format din 38 de persoane al concursului Red Dot Award: Product Design 2015. Cu acest model de incaltaminte din colectia actuala primavara/vara, compania din Essen si-a demonstrat competenta sa in materie de design in acest prestigios concurs pentru design de produs, care a sarbatorit in acest an 60 de ani de existenta.

Specialistii internationali au dezbatut si au evaluat fiecare dintre cele 4.928 de produse participante din 56 de tari. Totusi, doar conceptele de design, care au impresionat prin calitate si grad de inovare, au fost premiate de catre juriu. Sandalele marca Graceland de la Deichmann au reusit sa convinga membrii juriului si au obtinut mult ravnitul sigiliu al calitatii - Red Dot.

Premiul Red Dot este o distinctie internationala, ce rasplateste calitatea inalta a designului produselor din toate industriile. Juriul international Red Dot acorda acest sigiliu al calitatii doar acelor produse, care prin calitatea lor excelenta se detaseaza in mod clar de concepte comparabile, din aceeasi bransa.
Sandalele de la Deichmann sunt insotitorul ideal pentru vara. Ele au un design purist si in acelasi timp modern.

Citește și:

Combinatia diferitelor materiale, de exemplu pielea sintetica in culoare cognac si aspectul de plasa al tocului le confera acestora o forma artistica deosebita, permitand totodata purtarea lor cu tinute diferite. Asocierea lor cu pantaloni scurti casual ofera tinutei un aer sportiv cert, iar in combinatie cu rochii de vara tinuta primeste un ton jucaus si feminin. De asemenea, sandalele sunt deosebit de comode datorita tocului. Acesta intinde piciorului purtatoarei, oferind mersului eleganta. Modelul este disponibil in magazinele Deichmann (articol 1240053) la pretul de 119 Lei.

Prof.-Dr. Peter Zec, initiatorul si directorul Premiului Red Dot: "De 60 de ani, experti recunoscuti in design se intalnesc anual in Essen pentru a premia cele mai bune lucrari. La editia din acest au participat aproximativ 5.000 de produse, un numar record in istoria concursului, dar si un volum de lucru imens pentru juriul nostru, care a trebuit sa evalueze fiecare produs. Castigatorii premiului Red Dot Award: Product Design 2015 au dovedit un grad inalt de realizare tehnica, meritand prin aceasta sa triumfe in cel mai mare concurs international de design."

Citește și:

In data de 29 iunie 2015 va avea loc Gala Red Dot, in cadrul careia vor fi inmanate distinctiile castigatorilor din acest an al renumitului concurs international. Ceremonia de decernare a premiilor, la care sunt asteptati peste 1.200 de invitati, va fi gazduita de teatrul Aalto din Essen si va fi moderata de catre prof. dr. Peter Zec.

Expozitie inedita in Muzeul Red Dot Design din Essen

Cu aproximativ 2.000 de exponate pe o suprafata de peste 4.000 de metri patrati, Muzeul Red Dot Design adaposteste cea mai mare expozitie din lume de design contemporan. Conceptele premiate cu distinctia Red Dot Award: Product Design 2015 vor fi prezentate in perioada 29 iunie - 26 iulie 2015 intr-o expozitie speciala si impresionanta in fosta mina de carbune Zeche Zollverein, din Essen, declarata monument de arhitectura industriala si parte a patrimoniului cultural si universal UNESCO. Vizitatorii expozitiei cu titlul „Design on Stage” vor putea atinge si testa cele mai bune creatii de design ale prezentului. De asemenea, impatimitii de design vor avea ocazia sa se informeze despre tendintele actuale in conceptiile de produs din intreaga lume si sa se convinga de calitatea inalta a sandalelor de la DEICHMANN.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.