Setari Cookie-uri

elmiplant SKINNERGY, pentru o piele radiind de energie!

Ritualul perfect de ingrijire a pielii tinere poarta numele SKINNERGY, cea mai noua, vesela si colorata lansare elmiplant.

Comunicat de presa

Pielea tanara este atuul pe care vrem sa-l pastram de-a lungul anilor. Este perioada perfecta pentru a incepe ritualul corect de ingrijire a tenului si pielii corpului, astfel incat pielea sa-si pastreze de-a lungul anilor aspectul sanatos, stralucitor, energia! Ritualul perfect de ingrijire a pielii tinere poarta numele SKINNERGY, cea mai noua, vesela si colorata lansare elmiplant.

Gama mixeaza puterea superfructelor cu ingrediente hranitoare avansate. Superfructele imbina bogatia exceptionala a nutrientilor cu puterile antioxidante, pentru un rezultat perfect: piele frumoasa, hidratata, fina si sanatoasa.

Face care
Gama SKINNERGY pentru ingrijirea tenului propune trei creme hidratante pentru ten normal/mixt, uscat sau gras: refresh it!, go moist! si break free!. Acestea contin extracte de superfructe 100% naturale, sunt imbogatite cu Moisture Plus - o combinatie unica de agenti de hidratare si bio-polimeri naturali si cu SPF 15, care protejeaza tenul impotriva radiatiilor nocive de tip UVA/ UVB. Moisture Plus actioneaza ca un film protector pentru piele si ca rezervor de agenti de hidratare la nivelul epidermei, asigurand hidratare pentru 24 de ore.

SKINNERGY Refresh it! Crema-gel pentru ten normal/ mixt este imbogatita cu extract de goji 100% natural. Are o textura usoara ce se absoarbe rapid, in timp ce revigoreaza tenul, precum o explozie de energie. Superfructele de goji, supranumite si "fructele fericirii", ajuta la cresterea energiei, vitalitatii si rezistentei pielii, precum si la protejarea tenului impotriva imbatranirii premature, datorita proprietatilor antioxidante.

Citește și:

SKINNERGY Go moist! Crema pentru ten uscat cu extract de lychee este nutritiva, avand o textura bogata, dar non-grasa, si oferind tenului hidratarea necesara, fara a-l incarca. Extractul de lychee 100% natural este bogat in antioxidanti si minerale si este un excelent agent hidratant si nutritiv.

SKINNERGY Break free! Pentru ten gras, cu extract de guava, Break free! are textura de crema-gel si ofera tenului un aspect proaspat si matifiat. Guava este o importanta sursa de nutrienti si substante protectoare care ajuta la hidratarea, catifelarea si energizarea tenului. Este imbogatita cu SEPIMAT™ P ce elimina excesul de sebum si ajuta la diminuarea aspectului lucios inestetic al pielii.
Pret: 15.04 lei fiecare

Body care
Gama SKINNERGY pentru ingrijirea pielii corpului propune trei creme hidratante ce activeaza simturile, datorita miresmelor fresh-fructate si revitalizeaza pielea multumita proprietatilor superfructelor, ale caror extracte naturale se regasesc in fiecare produs. Cele trei creme au o absorbtie rapida si sunt special concepute pentru a asocia ritualul de ingrijire cu o anumita stare de bine, dupa cum le spune si numele: So alive!, So pampered! si So bright!. Printre atuurile cremelor de corp se numara Nutri Moist 48h care combina puritatea extractelor naturale cu puterea stiintei si ajuta la o hidratare si ingrijire indelungate.

SKINNERGY So alive!, crema de corp pentru piele normala/ uscata este imbogatita cu extract 100% natural de superfructe de goji, iar datorita proprietatilor energizante si revitalizante, noul produs ajuta la protejarea pielii si mentinerea unei hidratari optime. Extractele benefice hranesc in profunzime pielea si lupta impotriva radicalilor liberi. In urma utilizarii, pielea capata un aspect radiant si se va simti So alive!
SKINNERGY So pampered! pentru pielea uscata, contine extract de lychee 100% natural, hraneste si hidrateaza pielea in profunzime si o invaluie intr-un parfum delicat. Pielea ramane elastica, supla si isi pastreaza aspectul sanatos. In plus, crema cu super lychee te va face sa te simti So pampered!
SKINNERGY So bright! pentru piele terna contine extract de guava 100% natural, o sursa excelenta de substante nutritive care ajuta la hidratarea, catifelarea si energizarea pielii, conferindu-i un aspect sanatos si radiant. Pielea va deveni So bright!

Citește și:

    Toate produsele elmiplant SKINNERGY sunt testate dermatologic si NU contin parabeni, parafine sau coloranti.

    Vizionare placuta


    Kudika
    20 Aprilie 2015
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.