comunicat de presa:

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Cuvée Grandiflora, un asamblaj intre Cabernet Sauvignon&Merlot 2011, cea mai recenta creatie a cramei AVINCIS, este un vin foarte expresiv, bine structurat, rotund, cu un buchet ce dezvaluie fructe negre de padure si cirese, invaluite in arome de cafea prajita, cu nuante de vanilie, ciocolata si condimente.

Pe langa Cuvee Grandiflora, va mai puteti bucura in aceasta primavara de vinurile albe Cramposie Selectionata, Cuvée Amélie (Tamaioasa Romaneasca & Muscat Ottonel) si Cuvée Petit (Sauvignon Blanc).

Vinurile din aceasta gama sunt concentrate, unice, elegante si sofisticate si pot fi savurate in orice moment pe care vreti sa il transformati intr-unul memorabil. Daca nu ati facut-o pana acum, mai aveti inca ragaz sa va bucurati de ultimele sticle din productia din 2013, realizata pe domeniul viticol Vila Dobrusa situat in Dragasani, renumita podgorie viticola din zona subcarpatica, aflata in apropierea manastirilor din nordul Olteniei.

Cramposie Selectionata este un soi local din Dragasani care s-a adaptat perfect solului sau de origine si terroir-ului sau favorit. Culoarea sa este galben foarte deschis, cu discrete reflexii verzi. Acest vin are un buchet proaspat si expresiv de para si mar verde.

Cuvée Amelie (Tamaioasa Romaneasca & Muscat Ottonel) are o culoare usor aurie cu reflexii galbene. Vinul prezinta un buchet exploziv de trandafir, lychee si coaja de lamaie. Gustul sau bogat si rotund cu usoare note de mineralitate si prospetime, dezvaluind eleganta si aromele tipice acestor soiuri aromatice.

Cuvée Petit (Sauvignon Blanc) este un vin verde deschis catre galben, proaspat si usor de baut. Acest vin are un buchet floral cu note de trandafiri iar gustul sau dezvaluie note de fructe exotice si arome citrice proaspete.

Vinurile AVINCIS ofera o experienta complexa si armonioasa, adresandu-se iubitorilor de vinuri cu o personalitate aparte. Strugurii procesati natural, fara vreo influenta mecanica, contribuie la crearea unui vin cu personalitate rafinata si arome fructate.

Bauturi fine pentru cocktailuri de Craciun
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: