Setari Cookie-uri

Abonament de vara la Stejarii Country Club

Vara aceasta, miscarea este noua relaxare

Comunicta de presa

Cel mai nou trend al verii 2015 este sa te relaxezi facand miscare. Nimic nu poate fi mai benefic pentru mintea si corpul tau, decat sa te bucuri de un sezon activ in care practici sporturile preferate si te mentii in forma intr-un mediu natural, cu energie pozitiva si atmosfera relaxata. Si pentru ca vrem sa venim in intampinarea nevoilor tale, iti recomandam Stejarii Country Club, un loc unic in Bucuresti, cu facilitati si servicii la cele mai inalte standarde. In plus, fix pentru sezonul estival, clubul de agrement a lansat o oferta de nerefuzat, abonamentul de vara valabil patru luni in perioada 15 mai - 15 septembrie 2015.

Imagineaza-ti ziua perfecta: o sesiune de yoga, pilates sau aerobic pe acoperisul cu gazon al clubului, in aerul curat al padurii Baneasa, urmata de un mic dejun sanatos la terasa Al Fresco.

Citește și:

Apoi, iti exersezi tehnicile de inot in bazinul de dimensiuni olimpice, cu sistem de incalzire, astfel ca te poti bucura de acest sport chiar si in conditii meteo cu temperaturi scazute. Daca esti o fire mai activa, antrenorii clubului te provoaca sa iei parte la antrenamente intense in sala de fitness cu peste 100 de aparate cu cea mai moderna tehnologie.

Tenis, padel, squash, inot, la piscina olimpica sau la cea semi-olimpica acoperita, catarare, alergare in aer liber - alege ce ti se potriveste si vino in comunitatea celor care au un stil de viata sanatos si activ, la singurul country club din Romania.

Mai multe detalii despre oferta estivala gasesti pe www.stejariicountryclub.ro.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.