Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Comunicat de presa

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

In memoria Alfonsinei Storni, exponenta a post-modernismului anilor 90' din Buenos Aires, La Martina a creat geanta de zi omonima, care transmite semnificatia numelui ei, exact cum poeta a povestit unei prietene: Alfonsina este o reminescenta a vietii sale intensa si este "gata de lupta".

Casual-chic, realizata riguros in Italia, spatioasa si versatila, noua creatie La Martina este handmade si combina perfect natura duala a jocului de Polo: sportiva si elitista.

Din piele de vitel printata si vopsita, geanta Alfonsina este declinata in negru, alb, portocaliu, galben, verde si albastru electric: intertii pretioase din metal si finisaje strlucitoare adauga pielii un efect glossy.

Partile laterale sunt realizate dintr-o piele moale, vopsita prin tehnica tamponarii, care asigura un efect natural, cu usoare umbre.

Spiritul Polo se regaseste in logo-ul inconfundabil La Martina, cu cei doi cai in galop, care au devenit ornamente pretioase si care infrumuseteaza ca un pandantiv fata gentii, precum si a elementul decorativ care aminteste de designul unor fraie.

Geanta Alfonsina este disponibila in magazinul La Martina din Baneasa Shopping City, la parter.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: