Kudika
29 Aprilie 2015

Andreea Apetre, creatoarea rochiilor de mireasa Blossom Dress, a imbinat pasiunea pentru actorie si regie la realizarea celui mai recent shooting Blossom Dress.

comunicat de presa

Cand ar trebui sa spui NU rochiei de mireasa

Andreea Apetre, creatoarea rochiilor de mireasa Blossom Dress, a imbinat pasiunea pentru actorie si regie la realizarea celui mai recent shooting Blossom Dress. Rochiile new entry din colectia 2015, editia “Summer Love”, au jucat rolul principal intr-o sedinta foto de poveste.

Experienta de pe platourile de filmare, simtul artistic si creativitatea au ajutat-o pe Andreea Apetre, owner-ul Atelierului Blossom Dress, sa creioneze o poveste minunata pentru viitoarele mirese.

Andreea si echipa sa au ales o locatie deosebita pentru shooting, The Wedding House, si-au pus imaginatia la contributie, s-au jucat si au pozat in mod inedit rochiile romantice, vaporoase si spectaculoase din editia"Summer love" by Blossom Dress Atelier.

Scopul sedintei foto a fost sa le invite pe domnisoarele care se pregatesc sa imbrace rochia de mireasa intr-o calatorie imaginara si sa le introduca vizual in momentul magic al nuntii pentru a le fi mai usor sa isi aleaga rochia ideala pentru cea mai frumoasa zi din viata lor.

20 Cele mai frumoase rochii de mireasa din colectiile 2013

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: