Noile rochii din colectia 2015 Blossom Dress devin personaje principale intr-o sedinta foto de poveste!

Noile rochii din colectia 2015 Blossom Dress devin personaje principale intr-o sedinta foto de poveste!

Andreea Apetre, creatoarea rochiilor de mireasa Blossom Dress, a imbinat pasiunea pentru actorie si regie la realizarea celui mai recent shooting Blossom Dress.

comunicat de presa

Andreea Apetre, creatoarea rochiilor de mireasa Blossom Dress, a imbinat pasiunea pentru actorie si regie la realizarea celui mai recent shooting Blossom Dress. Rochiile new entry din colectia 2015, editia “Summer Love”, au jucat rolul principal intr-o sedinta foto de poveste.

Experienta de pe platourile de filmare, simtul artistic si creativitatea au ajutat-o pe Andreea Apetre, owner-ul Atelierului Blossom Dress, sa creioneze o poveste minunata pentru viitoarele mirese.

Andreea si echipa sa au ales o locatie deosebita pentru shooting, The Wedding House, si-au pus imaginatia la contributie, s-au jucat si au pozat in mod inedit rochiile romantice, vaporoase si spectaculoase din editia"Summer love" by Blossom Dress Atelier.

Scopul sedintei foto a fost sa le invite pe domnisoarele care se pregatesc sa imbrace rochia de mireasa intr-o calatorie imaginara si sa le introduca vizual in momentul magic al nuntii pentru a le fi mai usor sa isi aleaga rochia ideala pentru cea mai frumoasa zi din viata lor.

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri