Setari Cookie-uri

Soarele, la picioarele tale cu Scholl si Veet

Vremea insorita si-a intrat pe deplin in drepturi si a venit momentul mult asteptat sa iti etalezi feminitatea. Rochiile cu imprimeuri florale, salopetele sic, pantofii stiletto sau sandalele cu platforma sunt doar cateva dintre tinutele si accesoriile must-have ale acestui sezon, care te vor face sa simti ca ai lumea la picioarele tale.

comunicat de presa:

Bucura-te de soare la fiecare pas mentinandu-ti picioarele frumoase si catifelate, rapid si fara efort, in confortul propriei case, cu Scholl si Veet.

Pentru ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, dar si cele cele mai dure materiale de pe pamant, Scholl a relansat revolutionara pila electronica Scholl Velvet Smooth, acum cu cristale de diamant. Acestea asigura o ingrijire naturala si o actiune rapida si eficienta in indepartarea delicataa pielii ingrosate de pe talpi. Iar rezultatul se vede si se simte de la prima utilizare. Cu un design ergonomic, usor de folosit si un capat rotativ abraziv, pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant iti ofera rezultate profesionale, la tine acasa. Iar cu rezerva Scholl Velvet Smooth ai garantia ca vei fi oricand pregatita si vei avea picioare frumoase pe tot parcursul verii.

Citește și:

In plus, Scholl a dezvoltat o intreaga gama de produse care iti stau la dispozitie pentru un ritual complex de ingrijire apicioarelor, chiar la tine acasa. Aplicate dupa utilizarea pilei Scholl Velvet Smooth, Gelul emolient si Serul intens hidratant iti vor lasa picioarele fine si catifelate. Pentru rezultate de lunga durata, Scholl iti recomanda utilizarea zilnica a Cremei hidratante de zi si a Mastii de noapte. Toate aceste produse din gama Velvet Smooth contin ingrediente speciale de cea mai buna calitate – caviar verde, acid hialuronic, Omega 6, ser marin, vitaminele A, E si pentavitina – care ofera o ingrijire premium picioarelor tale.

Iar pentru a te bucura de o experienta de infrumusetare completa, care sa iti evidentieze feminitatea si eleganta, foloseste Veet Easy Wax. Depilatorul electric cu ceara de unica folosinta Veet Easy Wax faciliteaza epilarea cu ceara calda in confortul casei tale, oferind in acelasi timp rezultate profesionale ca la salonul de cosmetica. Veet Easy Wax garanteaza indepartarea din radacina a firelor de par, lasandu-ti pielea catifelata pana la 4 saptamani.

Citește și:

Noul depilator electric cu ceara de unica folosinta ofera 3 beneficii majore: temperatura ideala pentru pielea ta, astfel incat sa nu simti nicio senzatie de disconfort, aplicare uniforma, cu un strat perfect, rezultate profesionale. Epilatul nu a fost nicicand mai usor! Veet Easy Wax este solutia simpla, eficienta de depilare cu ceara calda chiar la tine acasa, dar cu cu rezultate de durata ca la salon.

Nu uita sa incluzi pe lista de produse de ingrijire personala si rezervele Veet Easy Wax pentru picioare si brate, dar si Veet Easy Wax pentru bikini si axila. Astfel te vei asigura ca ai totul la indemana pentru o vara fara griji.

Scholl si Veet te invita sa pasesti pe podiumul feminitatii si sa participi la editia de primavara a celui mai important festival de moda din Romania: Bucharest Fashion Week Spring, in perioada 24-26 aprilie 2015, la Ambasad’Or Events Otopeni.

Citește și:

Paseste cu incredere, alearga cu entuziasm si bucura-te de libertatea zilelor insorite cu picioare frumoase si catifelate cu Scholl si Veet! Vara aceasta, tu iti alegi drumul si aliatii spre buna dispozitie, feminitate si zile irezistibile!

Mai multe detalii despre Veet, poti gasi pe platforma online www.veet.ro, recent lansata.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.