Setari Cookie-uri

Infuzia cu oxigen - elixirul tineretii

Folosind tehnologia unica de infuzie de oxigen medical, Oxy Xtra Med ne ofera un elixir natural al tineretii, frumusetii si al vitalitatii. I

comunicat de presa

Incepand cu varsta de 25 de ani, in functie de bagajul genetic, de zona in care locuiti si de modul de viata pe care il aveti, vor aparea cu siguranta anumite semne de imbatranire. Ritmul de viata accelerat, poluarea si stresul isi pun clar amprenta asupra tenului, expus cu precadere tuturor acestor factori de risc. Din fericire medicina estetica ne vine in ajutor si ne pune la dispozitie o modalitate simpla si nedureroasa prin care putem sa ii combatem!

Folosind tehnologia unica de infuzie de oxigen medical, Oxy Xtra Med ne ofera un elixir natural al tineretii, frumusetii si al vitalitatii. In domeniul medicinei estetice, tratamentele cu infuzie de oxigen medical reprezinta cel mai inalt standard - Gold STANDARD - fiind esentiale in terapiile anti-aging si preventia imbatranirii, in tratamentele anticearcan, regenerarea cicatricilor si a semnelor acneice. Este singurul dispozitiv, certificat medical pe baza de infuzie de oxigen (Clasa 2B).

Citește și:

In cazul unor patologii ale pielii, infuzia cu oxigen s-a demonstrat a fi foarte eficienta in tratarea leziunilor pielii, ulcerelor trofice, fisurilor si ranilor.

Datorita functiilor sale, Oxy Xtra Med, introduce oxigenul hyperbaric in celule in scop terapeutic cu ajutorul presiunii mai mari de 2 atmosfere in functie de dispozitivele utilizate. Operatiunea se desfasoara fara a rani pielea si este complet nedureroasa pentru pacient.

Oxy Xtra Med foloseste ca metode:

Oxyneedling - needling cu oxygen – o tehnica noua, cu rezultate remarcabile in tratarea acneei, vergeturilor, cicatricelor, semnelor de imbatranire (riduri, pete, piele laxa). Tratamentul anti-aging al fetei, gatului si decolteului va reface tonusul, elasticitatea, luminozitatea, reducand semnele de imbatranire sau eliminandu-le pe acestea.Nu este un tratament agresiv, iar rezultatele obtinute sunt imediat vizibile si de lunga durata.

Citește și:

Comparand tratamentul Oxyneedling cu un roller obisnuit, rezultatele obtinute sunt spectaculoase, datorita combinarii roller-ului cu infuzia de oxigen. Este stimulata productia de colagen de tip III si a elastinei. Infuzia de oxigen stimuleaza citomorfogeneza, productia de acid hialuronic, restructureaza si reorganizeaza fibrele de colagen si elastina.

Infuzia de oxigen cu ajutorul Oxy jet-ului presurizat (hyperbaric). Este o metoda de introducere a moleculei de oxigen de la nivelul stratului superior al pielii, de la 35 μm pana la 80 μm, in profunzimea pielii, neutralizand radicalii liberi si activand metabolismul celular.

Pulverizare sub forma de oxigen spray. Datorita compozitiei de oxigen pur 93% dispozitivul Oxy Xtra Med pote fi folosit sub forma de pulverizare simpla de oxigen sau in combinatie cu serumuri. Oxygen Spray-ul, folosit sub forma de pulverizare, trateaza iritatiile pielii, roseata si inflamatiile.

Citește și:

Mixtura de oxygen spray si serum sub forma de pulverizare activeaza circulatia de la suprafata pielii intr-o maniera placuta, oferind o senzatie de prospetime, tratand iritatia pielii, roseata si inflamatiile.
Inhalarea de Oxigen

Datorita concentratiei mari de oxigen in proportie de 93% Oxy Xtra Med este folosit de medici sub forma de inhalare, ca un tratament separat sau combinat cu cele de estetica faciala.

Oxy Xtra Med este disponibil acum la Boutique Medical SPA. Detalii pe www.boutiquemed.ro

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.