Setari Cookie-uri

Premiera in tratarea celulitei

Bodysculpt trateaza celulita prin distrugerea benzilor fibroase responsabile de aspectul de coaja de portocala.

Comunicat de presa

Class MediSpa lanseaza in premiera in Romania o procedura care trateaza celulita cu adevarat. Bodysculpt este un tratament laser combinat care indeparteaza atat celulita, cat si grasimea localizata. Pielea capata un aspect neted iar conturul corpului este redefinit. Procedura este complet diferita de celelalte tratamente si interventii care vizeaza doar scaderea masei de tesut grasos si ale caror rezultate nu sunt definitive.

Bodysculpt trateaza celulita prin distrugerea benzilor fibroase responsabile de aspectul de coaja de portocala. Acestea se formeaza intre tesutul adipos si piele, tractionand pielea care isi pierde uniformitatea. Procedura se realizeaza sub actiunea undelor laser care sectioneaza aceste benzi fibroase si elibereaza tensiunea produsa de ele. In acelasi timp, se distrug si aglomerarile de celule adipoase, care eliminate, nu se vor mai reface. Tratamentul intervine si asupra fermitatii pielii prin stimularea formarii de colagen nou.

Citește și:

Procedura este minim invaziva, pacienta putand sa plece acasa dupa o ora sau doua de la interventie. Nu necesita spitalizare, anestezie generala ci numai anestezie locala. Rezultatele se observa imediat, insa se vor intensifica in decurs de 4-8 saptamani.

Dr Dana Miricioiu, specialist Class MediSpa crede ca "Bodysculpt este o procedura inovatoare, fara precedent in Romania. Vorbim de o tehnica noua de tratare a celulitei si a depozitelor adipoase rezistente la dieta si la sport. O tehnica care face furori in Statele Unite ale Americii".

Class MediSpa, strada Povernei numarul 24. www.classmedispa.ro

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.