Setari Cookie-uri

Povestea continua pe Strada BT!

In luna mai, in fiecare dintre cele patru weekend-uri - 9/10, 16/17, 23/24 si 30/31 - strada Lipscani devine Strada BT, refugiul tau perfect pentru zilele de primavara.

Comunicat de presa

Departe de stres, deadline-uri, griji, pe Strada BT vei fi asteptat cu multa voie buna, evenimente inedite, oameni frumosi, spectacole gandite numai pentru tine.

Tu vei fi personajul principal pe Strada BT...

Foarte aproape de Calea Victoriei si Universitate, in proximitatea Pietei Unirii, vino sa fii surprins, in fiecare weekend din luna mai: concerte de muzica clasica, jazz, rock, piese de teatru in aer liber, spectacole de dans, evenimente artistice in premiera.

In fiecare dimineata, intre 10.00 si 13.00, copiii vor retrai magia celor mai cunoscute desene animate, alaturi de mascote care vin special pentru a canta, a dansa si a face poze alaturi de micuti.

Organizatorii au pregatit numeroase surprize: fiecare poate fi vedeta pentru o zi cantand la Pianul BT, se poate transpune intr-o realitate virtuala cu multa adrenalina in Caruselul BT sau chiar poate deveni pictor sau sculptor in cadrul unor proiecte artistice inedite, de mari dimensiuni.

Citește și:

Pe Strada BT poti citi in "Biblioteca in aer liber" Humanitas: de data aceasta, scriitorii te intampina intr-o atmosfera de sarbatoare. Pentru ca relaxarea sa fie completa, poti citi intr-unul dintre locurile special amenajate, bucurandu-te in acelasi timp de flori supradimensionate.

Invita-ti prietenii la povesti cu soare, pe bancutele BT.

Pe 9 si 10 mai va asteptam pentru:

10:00 - 13:00
• Activitati distractive pentru copii: mascotele din desene animate si mascotele BT se joaca cu cei mici, fac poze, danseaza cu ei
• Ateliere de creatie - cadouri pentru parinti si copii, deopotriva
• Cor de copii - "Bucuria Muzicii"
• Demonstratii sportive inedite - ii vom intalni pe campionii "Jocului mintii" - Sahul
17:00 - 21:00
• Parada deschidere - actori pe picioroange, jonglerii, mingi, popice, acrobati la sol dau startul evenimentelor pe Strada BT
• Concert "Adolescentin Cvartet"
• Piesa de teatru - "Fa-mi Loc" pe Strada BT - cu Marius Manole si Medeea Marinescu
• Concert de muzica clasica, jazz, vals
• Pegas Show
• Pianul BT – fii vedeta pentru o zi si canta la pianul gigant
• Realitate Virtuala - Caruselul BT

Citește și:

Strada BT este un eveniment organizat de Banca Transilvania, in parteneriat cu Primaria Municipiului București si susținut de Fundattia Scoala de Televiziune Tudor Vornicu.
Mai multe detalii despre program puteti gasi pe site-ul evenimentului.

foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.