Setari Cookie-uri

Stilistii Vidal Sassoon la Bucuresti

Intalnirea hairstilistilor de top se da la Gala Wella.

comunicat de presa:

Gala Wella are invitati de top. Pe 19 mai, pe scena Salii Palatului vor pasi hairstilistii de la Sassoon Academy Londra - Mark Hayes, Edward Darley, Danielle Harvey, Emma Loen. Acestia vor sustine atat un seminar tehnic, cat si un show de coafura.

Mark Hayes este International Creative Director la Vidal Sassoon cu o experienta de 30 de ani in domeniu. Semnatura sa sunt look-urile simple care reflecta interesul sau pentru arta modernista si arhitectura.

Edward Darley, UK Colour Director, mentine sus stacheta fixata de predecesorii sai prin implicarea in educarea si dezvoltarea generatiilor viitoare.

Danielle Harvey si-a dorit sa fie cea mai buna. Creativitatea ei intensa, personalitatea radianta si taria de caracter au ajutat-o sa finalizeze programul de formare de 3 ani in numai 18 luni. In prezent este Senior Creative Director.

Citește și:

Emma Loen, Assistent Colour Director, intregeste echipa stilistilor Vidal Sassoon. Pasiunea si talentul sau pentru culoare au ajutat-o sa fie printre cei mai buni.

Vidal Sassoon reprezinta un punct de referinta in lumea hairstyling-ului mondial. Tehnicile sale vizionare si stilul inovator au revolutionat lumea coafurii in perioada de dupa cel de-al doilea Razboi Mondial. Acesta a popularizat tunsorile geometrice si coafurile usor de purtat. A respins normele traditionale si s-a lasat inspirat de arhitectura moderna. Vidal Sassoon inspira trendurile de decenii. Viziunea sa unica in arta hairdressing-ului s-a materializat intr-un lant global de saloane, academii si linii de produse care transforma sezon de sezon modul in care femeile isi ingrijesc parul.

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.