Setari Cookie-uri

Marks & Spencer Food in premiera in Romania

Marks & Spencer (M&S), unul din retailerii de top din Marea Britanie, anunta astazi oficial introducerea, in premiera pe piata din Romania, a diviziei M&S Food, odata cu deschiderea celui mai nou magazin de articole vestimentare si produse alimentare din centrul comercial Plaza Romania din Bucuresti. Lansarea magazinului va avea loc maine, 7 mai, de la ora 10:00.

comunicat de presa:

Noul magazin se intinde pe o suprafata de 1.600 de metri patrati si ofera produse alimentare si vinuri de calitate in cadrul sectiunii Food, in completarea colectiilor de imbracaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii, recunoscute pentru calitatea lor exceptionala. Noul magazin M&S din Plaza Romania are la baza cel mai nou concept de design al retailerului, creat special pentru a oferi clientilor o experienta deosebita de shopping, confort si inspiratie.


Lansarea M&S Food pe piata din Romania este rezultatul cererii tot mai mari pe plan international pentru divizia de produse alimentare a companiei. La momentul actual, Marks & Spencer Food este prezenta in peste 30 de tari din intreaga lume. Deschiderea magazinului M&S din Plaza Romania face parte din strategia retailerului de a imbogati experienta de shopping a clientilor din Bucuresti. Tot in aceasta luna, M&S va mai deschide un magazin de imbracaminte si produse alimentare, cu o suprafata totala de 1.650 de metri patrati, situat in centrul comercial Mega Mall, din estul capitalei. De asemenea, in aceasta toamna retailerul va extinde si moderniza unul dintre magazinele existente in Bucuresti, astfel incat prin finalizarea acestor proiecte, suprafata totala de retail a M&S in Romania va creste cu 30%.

Citește și:

Sorin Stancu, Country Manager Marks & Spencer Balkans, a declarat: „Anul 2015 este un an foarte interesant pentru Marks & Spencer in Romania. Suntem incantati ca putem aduce in premiera clientilor din Romania gama exceptionala de produse alimentare M&S Food si, in acelasi timp, cel mai nou concept de magazin odata cu cele doua lansari din aceasta luna. Acest an este cu atat mai special cu cat aniversam 15 ani de cand brandul M&S este prezent pe piata din Romania. Magazinul M&S din Plaza Romania combina oferta noastra unica de produse alimentare cu cele mai noi si elegante colectii vestimentare. Asteptam cu nerabdare sa ne intampinam maine clientii in noul nostru magazin.

Produse alimentare exceptionale


In calitate de specialist, Marks & Spencer foloseste in produsele sale alimentare ingrediente de cea mai buna calitate, atent selectionate – toate fiind produse exclusiv pentru Marks & Spencer. Spre exemplu, ceaiurile si cafeaua produse pentru M&S sunt Fairtrade si nu contin grasimi hidrogenate sau coloranti artificiali.

Citește și:

Sectiunea M&S Food din interiorul magazinului situat in Plaza Romania se intinde pe o suprafata de 60 de metri patrati si pune la dispozitia clientilor peste 600 de tipuri de produse M&S de calitate, care dovedesc expertiza companiei in segmentul alimentar. Printre categoriile de produse prezente la raft se numara:

• Best of British – gama include produse traditionale britanice speciale, cum ar fi fursecuri, gemuri, marmelade si ceaiuri English Breakfast.

• Produse de cofetarie si cadouri – gama de dulciuri include produse precum Percy pigs, carameluri fine, batoane de ciocolata elvetiana, trufe de ciocolata belgiana, ideale pentru gustari zilnice sau pentru a le oferi cadou pentru ocazii speciale.

• Produse de lux si biscuiti – o selectie extinsa de prajituri, biscuiti vienezi si ciocolata, turte cu ghimbir, biscuiti Blueberry Puffs, perfecte pentru ocazii speciale sau pentru o gustare de zi cu zi.

Citește și:

• Aperitive – gustari delicioase, cum ar fi alune, chipsuri si tortillas, care pot fi servite alaturi de cei dragi.
• Articole de bacanie – gama de produse include o selectie extinsa de paste si sosuri pentru paste, dressing-uri pentru salate, condimente pentru mancaruri exotice, supe si conserve cu carne de vita, pui, ton si somon, precum si o diversitate de cereale pentru micul dejun.

• Vinuri – aceasta gama include o selectie de vinuri premiate din intreaga lume.

Sorin Stancu, Country Manager Marks & Spencer Balkans: „Mancarea unica si de calitate oferita de Marks & Spencer este foarte apreciata de clientii nostri din intreaga lume. De la ciocolata fina belgiana la clasicele fursecuri scotiene, gamele delicioase sunt perfecte pentru gustarile de zi cu zi, dar si pentru ocazii speciale sau pentru a face un cadou special.”

Citește și:

Colectii de haine de calitate exceptionala, pentru un stil increzator


Calitatea exceptionala si stilul vestimentar increzator se afla in centrul colectiilor M&S. In noul magazin din Plaza Romania clientii vor putea alege produse din 12 linii vestimentare apartinand celei mai recente colectii de vara Marks & Spencer. Colectia este inspirata din principalele tendinte internationale, care sunt redate intr-o gama de produse chic, confortabile si de inalta calitate.

Marks & Spencer ofera o gama exclusiva de haine sub branduri proprii, care se diferentiaza printr-un stil si o identitate proprie, oferind clientilor posibilitatea de a alege brandul care li se potriveste cel mai bine.
Spre exemplu, colectia Autograph include haine de designer la preturi accesibile, confectionate din materiale de lux, sofisticate, de o eleganta minimalista. Per una este o colectie vesela si feminina, cu accent pe eleganta de zi cu zi. Colectia Indigo include produse autentice denim pentru un look casual, toate acestea aduse in magazin la fiecare 6 saptamani. In ceea ce priveste colectia pentru barbati, M&S Collection ofera o selectie de articole elegante cu accent pe haine accesibile, de zi cu zi, de o calitate foarte buna, in timp ce Blue Harbour este inspirata din stilul clasic britanic si include camasi polo inspirate de stilul de viata din East Coast.

Citește și:

Zona alocata fiecarui brand de imbracaminte va fi diferentiata pentru clienti printr-un branding unic, dedicat, care va include mai multe sugestii de tinute amplasate in magazin pentru a inspira si incanta clientii.

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.