Setari Cookie-uri

Braiconf lanseaza o colectie exclusiva

Noul magazin din cadrul galeriilor comerciale Grand Avenue din J.W. Marriott ofera o nou abordare asupra camasii pentru domnii de toate varstele

Comunicat de presa

Braiconf lanseaza o colectie exclusiva pentru cel mai luxos magazin propriu de pe The Grand Avenue
Noul magazin din cadrul galeriilor comerciale Grand Avenue din J.W. Marriott ofera o nou abordare asupra camasii pentru domnii de toate varstele

Braiconf, producatorul autohton de camasi ce detine cea mai mare traditie pe piata din Romania, propune domnilor o abordare inedita pentru primavara - vara 2015 cu o colectie capsula, special realizata pentru noul concept-store de pe The Grand Avenue. Aceasta colectie unica a fost dezvoltata special pentru lansarea magazinului de pe The Grand Avenue din cadrul J.W. Marriott.

Cel mai nou concept store din reteaua Braiconf aminteste de atelierele in care s-au nascut cele mai mari nume ale fashion-ului. Semnat de talentatul arhitect, Cristian Corvin, magazinul din J.W. Marriott este locul in care traditia se intalneste cu cele mai noi tendinte ale modei masculine. Boutique-ul Braiconf este unul "just-shirts" si iubitorii de camasi pot alege din peste 70 modele, de la cele cele clasice, de ceremonie, pana la cele casual, in culori indraznete si cu garnituri inedite.

In cadrul concept store-ului de 50 de metri patrati din galeria The Grand Avenue, Braiconf a dezvoltat o colectie capsula pentru care au fost utilizate tehnologii superioare precum Dry & Fly ce presupun finisarea camasilor non-iron, obtinandu-se astfel o tesatura fina pentru piele si o intretinere ulterioara usoara a camasii. Un alt element utilizat in realizarea colectiei se refera la tesaturile cu Aloe Vera care nu contin substante chimice si ofera un grad ridicat de protectie pentru pielea sensibila.

Colectia capsula inglobeaza patru directii principale: business, smart, casual si fancy. Taietura manecii, broderiile speciale, cat si calitatea inalta a celor mai fine tesaturi atent selectionate sunt doar cateva dintre elementele ce desavarsesc rafinamentul noilor camasi Braiconf. Iar paleta diversificata de culori si imprimeuri pun in valoare design-ul tesaturilor fine in aceasta vara.

In plus, pentru a satisface cele mai exigente gusturi si pentru a sublinia grija pe care Braiconf o acorda clientilor sai, pentru concept store-ul de pe The Grand Avenue, compania a introdus serviciul Braiconf Express. Prin intermediul acestui serviciu, unic in Romania, domnii pot beneficia de o camasa pe masura in doar 24 de ore de la plasarea comenzii. Pe langa facilitatea Braiconf Express, in cadrul boutique-ului, clientii se pot bucura si de clasicul serviciu Braiconf Made to Measure, prin intermediul caruia, orice domn poate avea o camasa perfecta pentru silueta sa.

Mai multe detalii pot fi gasite pe pagina de Facebook sau pe www.braiconf.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.