Setari Cookie-uri

Braun & Brauner - The power of the line Eclectico Studio 17 - 31 mai

In urma cu exact 60 de ani, Dieter Rams a fost recrutat la Braun ca arhitect si designer de interior, iar in 1961 acesta a devenit conducatorul biroului de design de la Braun pana in 1995.

Comunicat de presa

In perioada 17-31 mai, Eclectico Studio va fi gazda expozitiei ,"Braun & Brauner - The power of the line", un eveniment ce aduce in atentia pasionatilor de design si nu numai, produsele Braun create de Dieter Rams in perioada 1955-1995.

In urma cu exact 60 de ani, Dieter Rams a fost recrutat la Braun ca arhitect si designer de interior, iar in 1961 acesta a devenit conducatorul biroului de design de la Braun pana in 1995. Creatiile sale s-au remarcat inca de la inceput prin simplitatea liniilor si a designului, impunand un curent care a marcat istoria artei si a designului secolului 20. Pe de alta parte, Victor Brauner, pictorul evreu de origine romana s-a afirmat in aceeasi perioada a anilor 60 cu operele sale suprarealiste, in care liniile simple au jucat de asemenea un rol foarte importat.

Prin alaturarea celor doi artisti, expozitia isi propune sa evidentieze felul in care liniile simple, 2D din arta se pot transforma in produse tridimensionale in designul industrial. Astfel, expozitia Braun & Brauner The Power of the line aduce in atentia publicului o retrospectiva a produselor Braun si a felului in care designul lor a evoluat de-a lungul timpului. Astfel, cei interesati vor putea descoperi produse vintage create de Dieter Rams, dar si ultimele inovatii Braun.

Citește și:

Braun sustine aceasta expozitie care este dovada faptului ca produsele au evoluat constant adaptandu-se vremurilor, prin design si inovatie. Totodata expozitia este o ocazie prin care toti cei interesati vor putea descoperi o parte din istoria fascinanta a acestui brand.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.