Setari Cookie-uri

Coty anunta noua imagine a parfumului Chloe Signature: Dree Hemingway

Hemingway a fost pregatita intr-un stil pur Shakesperian la RADA, Royal Academy of Dramatic Art (Academia Regala a Artei Dramatice) din Londra, unde a jucat primul sau rol notabil in Starlet (2012), urmat de alte roluri in Nous York si Someday This Pain Will Be Useful to You.

Comunicat de presa

Coty are placerea sa o prezinte pe Dree Hemingway ca fiind imaginea noii campanii de promovare a parfumului Chloé ce va fi prezentata in octombrie 2015. Le urmeaza pe Clemence Poesy, ChloeSevigny, Anja Rubik si Suvi Koponen, starurile campaniilor trecute ale Chloe Eau de Parfum.

Model si actrita de talie internationala, Dree intruchipeaza perfect valorile universale Chloe: modernitate, feminitate naturala, spirit liber si independenta. Atractia sa universala isi are originea intr-o atitudine urbana, dar si in eleganta.

Hemingway a fost pregatita intr-un stil pur Shakesperian la RADA, Royal Academy of Dramatic Art (Academia Regala a Artei Dramatice) din Londra, unde a jucat primul sau rol notabil in Starlet (2012), urmat de alte roluri in Nous York si Someday This Pain Will Be Useful to You. Dree a terminat recent de filmat pentru People Garden's de Nadia Litz, in timp ce ultimele sale filme, While We're Young de Noah Baumbach si Happy People de Logan Sandler vor rula in curand la cinema.

Citește și:

"Sunt foarte onorata sa fiu noua imagine a parfumului Chloe. Este un brand ce a facut parte din viata mea pentru o mare perioada de timp; imi provoaca multe amintiri. Abia astept sa imi continui povestea alaturi de Chloé in lumea parfumurilor", spune Dree Hemingway.

Dree Hemingway si-a facut aparitia pe podiumul Chloe din Martie 2015, in Paris. "Dree intruchipeaza complet atitudinea si spiritul fetei Chloe. Frumusetea sa radianta si personalitatea sa prezinta tot ce voiam sa exprim prin acest parfum. Abilitatea sa de a fi, in acelasi timp, eleganta, nonsalanta si spontana este atât moderna, cât si fermecatoare", spune Clare Waight Keller, creative director Chloe.

"Parfumul a fost lansat in urma cu 7 ani si a reusit imediat sa captureze esenta fetei Chloe, ajutand-o sa devina una dintre cele mai emblematice imagini ale creatiilor Chloe, alaturi de colectiile de ready-to-wear, genti si ochelari. Ne mandrim de colaborarea cu Coty si de intrarea lui Dree in familia Chloe", adauga Geoffroy de la Bourdonnaye, Presedinte Chloé.

Citește și:

    "In ultimii 7 ani de succes continuu, am creat campanii publicitare frumoase, infatisand fata Chloe intr-o viziune contemporana a feminitatii. Astazi, multumita personalitatii inspirationale a lui Dree, vrem sa ajungem sa le vorbim tuturor fanilor Chloe" a spus Steve Mormoris, Chief Marketing Officer Fragrances la Coty.

    Noua campanie de promovare va fi lansata in intreaga lume in Octombrie 2015.

    #chloeGIRLS
    www.chloe.com

    Vizionare placuta


    Kudika
    11 Mai 2015
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.