Setari Cookie-uri

Shiseido Spa at Stejarii Country Club a fost declarat spa-ul anului 2014

Centrul spa este primul Shiseido Spa dedicat din Europa de Est si a beneficiat de expertiza unei echipe internationale de specialisti.

Comunicat de presa

Bucuresti, 8 mai 2015. Shiseido Spa at Stejarii Country Club a obtinut premiul I la categoria spa-ul anului in cadrul evenimentului TopHotel Awards, care a avut loc miercuri, 6 mai 2015, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul a premiat cele mai eficiente si inovatoare proiecte si concepte din industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania.

"Acest premiu reprezinta o deosebita onoare pentru intreaga echipa implicata in inaugurarea Shiseido Spa in Romania si, totodata, vine ca o recunoastere a valorilor definitorii ale primului si unicului spa international din tara noastra: excelenta, traditie, Omotenashi (devotamentul absolut fata de client)", a declarat Sorin Vasilache, manager Shiseido Spa at Stejarii Country Club.

Centrul spa este primul Shiseido Spa dedicat din Europa de Est si a beneficiat de expertiza unei echipe internationale de specialisti. La scurt timp dupa inaugurare, a obtinut certificarea “EuropeSPA Day Spa”, pentru recunoasterea standardelor internationale in materie de servicii, siguranta, igiena si infrastructura specifice acestui domeniu.

Citește și:

Shiseido Spa are 8 spatii destinate terapiilor, o camera de scrubbing cu dus Vichy, camera VIP pentru cuplu (include spatiu pentru tratament, Jacuzzi, semineu, pat cu saltea cu apa) si zona de relaxare ce cuprinde: camera ZEN unde se gasesc paturi cu saltele cu apa si terapie cu oxigen, sauna umeda si uscata, hammam, piscina de relaxare cu hidro-masaj si terasa cu vedere spre padurea Baneasa.

Shiseido Spa at Stejarii Country Club pune la dispozitia clientilor servicii si facilitati integrate pentru experiente complete de well-being. Terapiile din cadrul centrului spa reprezinta o incursiune in lumea relaxarii, debutand cu ceremonia de imbaiere a picioarelor, ritualul de respiratie si muzica linistitoare. Achizitionarea unui tratament implica si accesul ulterior in zona de relaxare.

Shiseido Spa ofera o varietate larga de tratamente unice brandului japonez, ce folosesc tehnica masajului Qi. Prin stimularea punctelor de presiune Tsubo si eliberarea energiei Qi, clientul beneficiaza de o stare profunda de relaxare.

Citește și:

Printre cele mai renumite terapii Qi se numara masajul de hidratare si exfoliere Kuroho Body, masajul de detensionare a muschilor contractati, masajele faciale de regenerare a pielii, estompare a ridurilor si stimulare a imunitatii. Meniul de tratamente cuprinde si o serie de masaje asiatice aditionale, precum: masajul thailandez, cel cu pietre vulcanice sau aroma-terapeutic.

Zona de wellness din cadrul Shiseido Spa cuprinde facilitati si programe precum: Speed Fitness, Pilates Reformer, Yoga pentru managementul stresului cu Avisek Majumdar, instructor specializat originar din India, programe de nutritie (Metabolic Balance si Nutri Balance) si terapia EECP pentru reducerea celulitei si pentru un stil de viata sanatos. Aceasta din urma este o terapie unica in Romania ce foloseste aparatul EECP (Enhanced External Conterpulsation) ce asigura o imbunatatire evidenta a starii de sanatate prin restabilirea transportului de sange cu oxigen catre fiecare parte a corpului.

Citește și:

Pentru mai multe informatii despre Shiseido Spa, va invitam sa accesati site-ul www.stejariispa.ro si pagina de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.