Setari Cookie-uri

MOOZA Pop-Up store din Baneasa Shopping City prezinta: Creatii avangardiste marca Bluzat

Deschiderea celui de-al III-lea brand din cadrul proiectului MOOZA Pop-Up store a avut loc aseara in Baneasa Shopping City.

comunicat de presa:

Creatiile urbanglam si designul atemporal definesc stilul Bluzat. Colectiile imbina stilul minimalist cu cel casual. Brandul Bluzat ofera o paleta de piese vestimentare cu forme asimetrice si in culori potrivite oricarui sezon.

Brandul de haine Bluzat a obtinut gazduirea, pentru o luna, in spatiul MOOZA Pop-Up store in urma unui concurs dedicat celor mai creativi antreprenori romani, o initiativa unica in tara noastra lansata de Baneasa Shopping City.

MOOZA Pop-Up store este un proiect unic in Romania, ajuns la a II-a editie, care isi propune sa ofere o prima experienta comerciala antreprenorilor aflati la inceput de drum. Cei care au dorit sa se inscrie in competitie au urcat pe platforma www.baneasashoppingcity.ro/mooza cate un videoclip de prezentare a brand-ului, iar castigatorii au fost desemnati in functie de numarul de voturi.

Citește și:

La deschiderea oficiala Bluzat, desfasurata joi, 7 aprilie, au participat cliente, bloggeri, jurnalisti de fashion, precum si vedete.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.