Setari Cookie-uri

Un nou magazin CCC se deschide in Mega Mall

Joi, 14 mai, retailerul polonez de incaltaminte CCC lanseaza cel de-al 35-lea magazin din Romania al brandului, la Mega Mall.

comunicat de presa:

Retailerul polonez CCC, unul dintre cei mai mari producatori din Polonia, deschide oficial cel de-al 35-lea magazin din Romania. Acesta va fi gasit in Mega Mall, incepand din data de 14 mai 2015.

CCC este lider pe piata de incaltaminte din Polonia si unul dintre cei mai mari producatori din Polonia. CCC vizeaza o gama larga de incaltaminte la moda la preturi accesibile, pentru femei, barbati, tineri si copii de toate varstele. CCC functioneaza pe principiul ‘’casa de branduri’’ care presupune vanzarea mai multor branduri de incaltaminte sub acelasi acoperis. Cel mai popular brand la CCC este Lasocki, marca din piele naturala. Pentru mai bine de jumatate de secol a fost disponibil doar pentru femei, dar acum exista si pentru barbati: Lasocki Fashion For Man, Lasocki Casual dar si pentru copii: Lasocki Kids si Lasocki Young.

Citește și:

Pe langa brandurile proprii, precum Jenny Fairy, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano etc, CCC ofera de asemenea incaltaminte cu licenta Disney, adorata de cei mici, pe care se regasesc personajele preferate de desene animate.

CCC ofera nu doar o gama variata de incaltaminte, ci si genti la moda si accesorii.

CCC aduce pe piata din Polonia ultimele tendinte in moda si ofera in acelasi timp preturi accesibile. CCC ia foarte in serios relatia cu clientii si face toate eforturile sa se asigure ca varietatea produselor si calitatea serviciilor, se ridica la nivelul asteptarilor clientilor.

CCC este lider pe piata de incaltaminte din Polonia si unul dintre cei mai mari producatori din Polonia. CCC vizeaza o gama larga de incaltaminte la moda la preturi accesibile, pentru femei, barbati, tineri si copii de toate varstele.

CCC functioneaza pe principiul ‘’casa de branduri’’ care presupune vanzarea mai multor branduri de incaltaminte sub acelasi acoperis. Cel mai popular brand la CCC este Lasocki, marca din piele naturala. Pentru mai bine de jumatate de secol a fost disponibil doar pentru femei, dar acum exista si pentru barbati: Lasocki Fashion For Man, Lasocki Casual dar si pentru copii: Lasocki Kids si Lasocki Young.

Citește și:

Magazinele CCC ofera incaltaminte si genti. Cele mai populare branduri la CCC sunt: Lasocki, Lasocki for Men, Kids si Lasocki Young.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.