Setari Cookie-uri

Marks & Spencer deschide al doilea magazin concept store

Marks & Spencer (M&S), unul din retailerii de top din Marea Britanie, va deschide un nou magazin Concept Store in centrul comercial Mega Mall, din estul capitalei, joi, 14 mai, de la ora 10:00.

Comunicat de presa

Marks & Spencer (M&S), unul din retailerii de top din Marea Britanie, va deschide un nou magazin Concept Store in centrul comercial Mega Mall, din estul capitalei, joi, 14 mai, de la ora 10:00. Acesta este al doilea magazin care va fi deschis de retailer la interval de o saptamana, dupa inaugurarea celui din Plaza Romania, fiind cel mai mare magazin M&S si al saselea din România.

Noul magazin din Mega Mall se intinde pe o suprafata de 1.650 de metri patrati, pe doua etaje, la parter si etajul 1 si va include o gama extinsa de colectii de imbracaminte si lenjerie pentru femei, barbati si copii, recunoscute pentru calitatea lor exceptionala, precum si o sectiune de produse alimentare M&S de calitate si vinuri premiate.

Magazinul din Mega Mall introduce cel mai nou concept de design al Marks & Spencer, creat special pentru a oferi clientilor o experienta deosebita de shopping, precum si inspiratia de a alege articole vestimentare de calitate si elegante. Noul format de magazin este in conformitate cu strategia Marks & Spencer de a se mentine in topul international al retailerilor si reprezinta o parte esentiala a planurilor de dezvoltare ale retailerului.

Citește și:

Sorin Stancu, Country Manager Marks & Spencer Balkans, a declarat: "Suntem foarte incantati sa deschidem un magazin in cel mai nou centru comercial din Bucuresti, Mega Mall. In contextul celor 15 ani pe care ii aniversam de cand brandul M&S este prezent pe piata locala, suntem onorati sa aducem clientilor din Romania cele mai noi colectii vestimentare si produse alimentare de calitate intr-un spatiu mai mare si modern. Asteptam cu nerabdare sa ne intâmpinam clientii, joi, in noul nostru magazin."

Calitate exceptionala si stil increzator in colectiile vestimentare Marks & Spencer
Calitatea exceptionala si stilul vestimentar increzator se afla in centrul colectiilor M&S. In noul magazin din Mega Mall clientii vor putea alege produse din peste 5000 de modele apartinand celei mai recente colectii de vara Marks & Spencer. Colectia este inspirata din principalele tendinte internationale, care sunt redate intr-o gama de produse chic, confortabile si de inalta calitate.

Citește și:

Marks & Spencer ofera o gama exclusiva de haine sub branduri proprii, care se diferentiaza printr-un stil si o identitate proprie, oferind clientilor posibilitatea de a alege brandul care li se potriveste cel mai bine.
Spre exemplu, colectia Autograph include haine de designer la preturi accesibile, confectionate din materiale de lux, sofisticate, de o eleganta minimalista. Per una este o colectie vesela si feminina, cu accent pe eleganta de zi cu zi. Colectia Indigo include produse autentice denim pentru un look casual, toate acestea aduse in magazin la fiecare 6 saptamani. In ceea ce priveste colectia pentru barbati, M&S Collection ofera o selectie de articole elegante cu accent pe haine accesibile, de zi cu zi, de o calitate foarte buna, in timp ce Blue Harbour este inspirata din stilul clasic britanic si include camasi polo inspirate de stilul de viata din East Coast.

Citește și:

Zona alocata fiecarui brand de imbracaminte va fi diferentiata pentru clienti printr-un branding unic, dedicat, care va include mai multe sugestii de tinute amplasate in magazin pentru a inspira si incanta clientii.

Produse alimentare exceptionale
In calitate de specialist, Marks & Spencer foloseste in produsele sale alimentare ingrediente de cea mai buna calitate, atent selectionate - toate fiind produse exclusiv pentru Marks & Spencer. Spre exemplu, ceaiurile si cafeaua produse pentru M&S sunt Fairtrade si nu contin grasimi hidrogenate sau coloranti artificiali.

Sectiunea M&S Food din interiorul magazinului situat in Mega Mall se intinde pe o suprafata de 60 de metri patrati si pune la dispozitia clientilor peste 600 de tipuri de produse M&S de calitate, care dovedesc expertiza companiei in segmentul alimentar. Printre categoriile de produse prezente la raft se numara:

Citește și:

• Best of British - gama include produse traditionale britanice speciale, cum ar fi fursecuri, gemuri, marmelade si ceaiuri English Breakfast.
• Produse de cofetarie si cadouri - gama de dulciuri include produse precum Percy pigs, carameluri fine, batoane de ciocolata elvetiana, trufe de ciocolata belgiana, ideale pentru gustari zilnice sau pentru a le oferi cadou pentru ocazii speciale.
• Produse de lux si biscuiti - o selectie extinsa de prajituri, biscuiti vienezi si ciocolata, turte cu ghimbir, biscuiti Blueberry Puffs, perfecte pentru ocazii speciale sau pentru o gustare de zi cu zi.
• Aperitive - gustari delicioase, cum ar fi alune, chipsuri si tortillas, care pot fi servite alaturi de cei dragi.
• Articole de bacanie - gama de produse include o selectie extinsa de paste si sosuri pentru paste, dressing-uri pentru salate, condimente pentru mancaruri exotice, supe si conserve cu carne de vita, pui, ton si somon, precum si o diversitate de cereale pentru micul dejun.
• Vinuri - aceasta gama include o selectie de vinuri premiate din intreaga lume.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.