Setari Cookie-uri

Noua colectie de costume de baie LISCA

Cristale Swarovski, aplicatii din dantela si combinatii spectaculoase de culori.

Comunicat de presa

LISCA, brandul international de lenjerie intima si costume de baie, lanseaza colectia de primavara - vara 2015, Swimwear 2015. Noile modele se remarca prin aplicatiile de cristale Swarovski, combinatii creative de culori tari, printurile geometrice si florale, dar si prin insertiile de dantela neagra. Cyprus, Elba, Jamaica, Flower Power, Margherite, Ibiza, Kefalonia, Haiti si Abu Dhabi sunt temele noii colectii LISCA, aduse, in exclusivitate, in Romania de catre Sofiaman.

Gama Cyprus include modele cu aplicatii de cristale Swarovski, cu pliuri delicate din materiale imprimate, cu uscare rapida. Sutienul este de tip balconette. In plus, costumele de baie includ si cate un tatuaj individual din cristale Swarovski, aplicabile pe piele.

Printurile florale si culorile vesele sunt cele care caracterizeaza costumele dintr-o singura piesa din seria Elba. Modelele au cusaturi fine, curate, aproape invizibile, iar sutienul, cu cupele buretate, are bretele reglabile si efect de push-up.

Motivele florale sunt cele care definesc si gama Flower Power, cea mai jucausa serie din noua colectie LISCA. Liniile multicolore, impreuna cu jocul de linii geometrice, sunt cele care creeaza o linie de costume de baie vesele ale caror piese pot fi combinate in functie de preferinte.

Citește și:

Jamaica se remarca prin jocul de linii negre si fucsia. Costumul de baie dintr-o singura piesa are pliuri delicate in partea superioara si este confectionat dintr-un material fin, care se usuca rapid.

Margherite propune costume de baie in nuante bleumarin si turcoaz, care pun in evidenta bronzul de vara. Printul de floricele albe si galbene, precum si aplicatiile florale, compun o gama feminina, cu modele variate de sutiene, de la cele de tip balconette, cu cupe cu burete, pana la varianta triunghi.
Rosu, negru si galben sunt nuantele care predomina in gama Ibiza, care include modele timeless, cu imprimeuri grafice clasice si insertii subtile de fundite sau accesorii geometrice.

In seriile Kefalonia si Haiti negrul este combinat cu nuante de alb, fucsia, turcoaz. Materialul cu linii curate, fine, aproape invizibile, se regaseste atat in costumele de baie dintr-o singura piesa, cat si in cele din doua piese.

Citește și:

Gama Abu Dhabi este cea mai eleganta si stylish din noua colectie LISCA. Aplicatiile din dantela, alaturi de combinatia clasica de alb si negru, sunt cele care reusesc sa ofere feminitate si stil modelelor din noua serie.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.