Setari Cookie-uri

Andreea Dogaru, designerul roman al anului 2014, a lansat "Lilith" - colectie vestimentara gotica

Deja una dintre preferatele festivalului de moda, Andreea Dogaru a reusit sa uimeasca prin alegerea de a prezenta o colectie care a depasit asteptarile publicului.

Comunicat de presa

Designer-ul roman al anului 2014, Andreea Dogaru, a impresionat publicul cu noua sa colectie, nonconformista dar extrem de senzuala si feminina, lansata in cadrul Bucharest Fashion Week Spring 2015. Denumita "Lilith", colectia Andreei Dogaru a fost realizata in stil gotic, trecand, astfel, peste stereotipii.

Deja una dintre preferatele festivalului de moda, Andreea Dogaru a reusit sa uimeasca prin alegerea de a prezenta o colectie care a depasit asteptarile publicului. Cu articole vestimentare ce includ corsete, pantaloni mulati din piele, dantela si catifea, "Lilith" spune povestea frumusetii dintr-o alta perspectiva, una intunecata. In acelasi timp, liniile inegale, taieturile deosebite si imbinarile neobisnuite a materialelor scot in evidenta sex-appeal-ul si formele provocatoare ale femeii.

Citește și:

"Fiecare colectie a mea scoate in evidenta anumite caracteristici ale personalitatii mele, iar Lilith este o concretizare a partii intunecate pe care o regasim in fiecare dintre noi. Articolele vestimentare prezentate in cadrul editiei de primavara a Bucharest Fashion Week 2015 sunt extrem de indraznete, indemnand publicul sa dea frau liber fanteziilor. Si cum fanteziile nu vin doar din unghiul intunecat al individului, am ales ca Lilith sa includa si doua rochii albe, cuminti si vanitoase in acelasi timp", a declarat designer-ul Andreea Dogaru.

Andreea Dogaru si colectia sa "Lilith" au iesit din tiparele prezentarilor de moda specifice sezonului prin eroticul transmis si prin faptul ca negrul a dominat intreaga prezentare. Mai multe informatii despre activitatile si colectiile Andreei Dogaru puteti gasi pe www.andreeadogaru.com sau pe pagina sa oficiala de Facebook.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    12 Mai 2015
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.