Setari Cookie-uri

Ultimele tendinte in #DIYhairstyling pe timp de vara

Fii stylish vara aceasta, NIVEA te provoaca sa realizezi singura coafurile dorite cu cele mai potrivite produse de ingrijire a parului.

comunicat de presa:

Cocul in zig zag si impletit, buclele lejere, tunsorile pixie cut, impletiturile si coafurile moderne boho–chic sunt vedetele preferate ale sezonului cald, in materie de hairstyling!

Hair Stylistul international NIVEA, Sally Brooks ne intampina nevoia de a fi in tendinte cu noi recomandari de coafuri si game de ingrijire si styling potrivite fiecarui tip de par.

Odata cu sosirea anotimpului cald, avem tendinta de a acorda o ingrijire mai atenta parului nostru care isi revine usor, usor dupa provocarile geroase ale sezonului rece.


Chic este cuvantul ce descrie cel mai bine coafurile tendintelor din acest an. Pentru a obtine titlul de trend-setter in materie de hairstyling, impletiturile trebuie sa ramana un must-have al verii. De asemenea, buclele lejere in stil boho-chic sau tunsorile pixie cut sunt perfecte pentru fetele care doresc sa isi lase parul desfacut. In realizarea coafurilor, aveti grija sa folositi produse de styling potrivite pentru tipul de par si, dupa uscare, nu uitati sa aplicati spary-uri de protectie a parului impotriva factorilor externi
”, ne recomanda Sally.

Citește și:

Sally, stilistul international NIVEA din 2008, este castigatoare a premiului London Hairdresser of the Year si membra a British Hairdressing Society’s Hall of Fame. Ea a realizat hair styling-uri pentru designeri internationali precum Alexander McQueen si colaboreaza constant cu reviste de moda de top precum ELLE, Vogue sau Cosmopolitan.

Descopera beneficiile gamei de produse de ingrijire a parului si styling NIVEA Diamond Gloss, care ofera parului uscat si tern stralucire de diamant. Pret sampon (250 ml), balsam (200 ml): 13,68 lei, fiecare; Pret Styling Spray (250 ml), Spuma (150 ml): 16,25 lei, fiecare Gama NIVEA Volume Sensation ofera volum dublu si stralucire parului subtire, fara a-l incarca, pentru ca tu sa simti frumusetea unui par ingrijit. Pret sampon (250 ml), balsam (200 ml): 13,68 lei fiecare; Pret Styling Spray (250 ml), Spuma (150 ml): 16,25 lei, fiecare

Citește și:

Gama de styling NIVEA Mega Strong ofera oricarui tip de par fixare mega puternica si de lunga durata, ingrijindu-l in acelasi timp, fara a-l incarca. Pret Spray (250 ml), Spuma (150 ml): 16,25 lei, fiecare.

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.