Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

comunicat de presa:

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Motto-ul brandului – “All races, all sexes, all ages” (“Toate rasele, indiferent de sex, indiferent de varsta”) reprezinta atitudinea brand-ului fata de individualitate, arta si puterea exprimarii personale. Ca brand de consum ce crede in expresia “a oferi”, M•A•C si-a deschis sufletul in fata lumii.

Datorita pasiunii, maiestriei si impetuozitatii sale privind cautarea inovatiilor, M.A.C. a fost in culisele a peste 300 de reprezentatii la Fashion Week in Londra, Milano, si Paris.

M.A.C. sprijina saptamanile modei din toata lumea – Atena, Copenhaga, Delhi, Singapore, Noua Zeelanda si Moscova.

M.A.C este un brand de machiaj ce a fost creat de make-up artisti pentru make-up artisti. De aceea MAC respecta in mod special si onoreaza comunitatea make up artistilor prin proiecte special create pentru ei.

M.A.C continua sa se dezvolte, indreptandu-se spre noi piete cu magazine flagship, dintre care cel mai recent din Romania s-a lansat in MEGA MALL ! Magazinul inglobeaza toate ingredientele esentiale pe care le asteptati de la un magazin M.A.C (unde freamatul este la fel de intens ca si machiajul): design pur urban, produse inovatoare, colectii editie limitata si o echipa de make-up artisti profesionisti gata sa ofere cele mai bune sfaturi pentru look-uri in tendinte.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: