Setari Cookie-uri

Advertorial (P) 100% ICE TEA - o oaza de racoare intr-o zi calduroasa

Cate kilograme in plus mai trebuie sa aduni din consumul bauturilor gata preparate din comert inainte sa le inlocuiesti cu o bautura racoritoare, gustoasa si sanatoasa?

Singura ta sansa de a supravietui unei zile in care esti amenintata de temperaturi tropicale este un Ice Tea, sau mai simplu, un ceai cu gheata. In magazinul Arta Ceaiului gasesti o colectie impresionanta de ceaiuri pe care sa le prepari in varianta ice tea, fie ca-ti plac combinatiile clasice de fructe sau cele exotice.

Uite cateva din motivele pentru care ceaiurile cu gheata de la Arta Ceaiului sunt bautura ideala vara asta:

1. Ice tea te racoreste, si are grija si de silueta ta. Un ice tea homemade are foarte putine calorii, mai ales daca alegi sa nu il indulcesti cu zahar. Ceaiurile din colectia Ice Tea din magazinul Arta Ceaiului contin combinatii inedite de fructe, flori si condimente, ceai verde sau ceai negru, asa ca nu vei simti nevoia sa le schimbi gustul. Un ice tea cu adevarat savuros este Fruits of the Forest, un ceai de fructe cu mure.

2. Ice tea te ajuta sa te hidratezi asa cum trebuie in timpul sezonului cald. Este important sa previi deshidratarea in timpul verii pentru a nu ajunge la stari de disconfort fizic, emotional si mental. Mai bine prepari un ice tea delicios pe care sa-l savurezi impreuna cu prietenii sau colegii de la serviciu. Prepara-le un ice tea Rose Whisper, un ceai verde cu capsuni si trandafiri.

3. Stiai ca in timpul verii pierzi o cantitate insemnata de minerale prin procesul de transpiratie? Mineralele din ice tea te ajuta sa-ti refaci necesarul zilnic, asa ca poti imbina usor utilul cu placutul. Incearca Advent, un ceai Rooibos cu migdale si scortisoara.

4. Ice tea este alternativa ideala la bauturile pline de zahar, conservanti si tot felul de alti aditivi cu care cu siguranta nu vrei sa-ti agresezi organismul.

Un ice tea proaspat e foarte simplu de preparat: il prepari ca pe o infuzie obisnuita, dar pui o cantitate dubla de ceai pentru ca bautura se va dilua atunci cand pui gheata. Dupa ce infuzeaza, adaugi gheata, si cateva felii de lamaie sau alte fructe care-ti plac tie.

Poti sa prepari ice tea si prin metoda Mizudashi, adica prepararea “la rece”, trebuie doar sa pui ceaiul cu apa rece la frigider peste noapte si sa-l savurezi a doua zi.

In magazinul Arta Ceaiului gasesti o multime de ceaiuri pe care sa le prepari rapid si usor in varianta ice tea. Le comanzi online si le primesti acasa rapid. In plus, le gasesti in ambalaje incepand cu 20 de grame, ca sa-ti fie mai usor sa te bucuri de cat mai multe ceaiuri cu gheata savuroase!

ArtaCeaiului.ro este magazinul online cu cea mai variata gama de ceaiuri premium: verzi, negre, albe, Oolong, Rooibos, ceaiuri de fructe si ceaiuri de plante. Aici gasesti si o gama impresionanta de cafea de cea mai buna calitate: cafea de origine, cafea cu arome si cafea espresso profesionala. Accesoriile pentru prepararea, servirea si depozitarea ceaiului si a cafelei sunt alese atat pe baza calitatilor estetice, cat si a celor practice, si sunt niste cadouri deosebite.


Kudika
21 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.