Setari Cookie-uri

Tinute pentru aparitii demne de covorul rosu

Sezonul evenimentelor a inceput si goana dupa rochii pare ca o intrecere sportiva.

Comunicat de presa

Ca sa te simti ca pe covorul rosu la Cannes, Takko ti-a pregatit in noua colectie o serie de rochii spectaculoase, care, accesorizate corect, te pot face sa te simti ca o celebritate.

Anonimatul nu e pentru cineva care prefera imprimeurile grafice sau cu flori. De aceea, Takko iti recomanda rochii mulate, unde designul spune povestea unei femei curajoase si stylish. Alege accesorii care sa completeze tinuta, dar care sa nu incarce. Renunta la colier, lasand imprimeul rochiei sa fie nota de spectaculozitate si opteaza pentru o pereche de cercei si o bratara care sa dea nota de rafinament, intr-un mod minimalist.

Celebra "Little black dress" reprezinta cea mai sigura alegere pentru o seara importanta, in care vrei sa fii o prezenta eleganta. Accesorizeaz-o cu un colier opulent, colorat si vei obtine un look greu de neobservat.

Citește și:

Daca iti plac culorile intense, nu ezita sa alegi o rochie intr-o culoare magnetizanta de turcoaz, pe care sa o accesorizezi cu bijuterii minimaliste, ca ea sa ramana vedeta look-ului tau.

Ca sa te joci mai mult cu formele si imprimeurile, poti opta pentru o fusta cu imprimeu grafic, multicolor si o bluza uni, cu volane. Un colier oversized va fi accesoriul ideal pentru a transforma aceasta tinuta intr-una de seara si, astfel, vei crea un look uber chic, modern, care va intoarce priviri.

Imprimeuri, culori intense sau pudrate, volane, materiale fluide sau care urmaresc linia corpului, orice ar insemna pentru tine "argumentul" final pentru tinuta de eveniment, le gasesti in noua colectie Takko.

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.