Setari Cookie-uri

Femeile sunt intampinate cu flori din pragul Mega Mall

Deschiderea Mega Mall a revolutionat evenimentele din ultimul timp, dupa ce a intrat in atentia presei, inca din primele minute.

Comunicat de presa

In zilele urmatoare, surprizele incepute saptamana trecuta continua.

Astfel, de joi, 21 mai, pana duminica, 24 mai, fiecare femeie care va pasi pragul Mega Mall va fi intampinata cu o floare proaspata. Mesajul transmis prin aceasta actiune este ca un zambet, la intrarea in Mega Mall, va schimba perceptia asupra cumparaturilor si le va usura femeilor "sarcina" de a face cumparaturi. Pe acest aspect se concentreaza si women'secret, brandul care intelege nevoile femeilor si si-a propus sa le arate ca ele sunt importante, prin gesturi mici, dar care sa le reaminteasca faptul ca sunt frumoase, increzatoare, sexy si unice.

Aceasta campanie, desfasurata de women'secret, le descopera celor care pasesc in proaspatul mall de langa National Arena, reduceri de 25% la oricare dintre produsele din magazin. Florile distribuite femeilor au fost atent alese astfel incat sa fie simple, naturale, delicate, placute vederii. Gestul oferirii de flori catre o femeie vine intotdeauna de la o persoana draga si exprima aprecierea. Proaspatul magazin women'secret din Mega Mall continua politica brandului de a le spune femeilor ca sunt frumoase prin fiecare gest pe care il fac.

Citește și:

De aceea, colectiile noi women'secret pun accent pe piese sexy, dar confortabile. Pentru femei, cele doua atribute ale garderobei reprezinta un contrast cautat, dar dificil de gasit. women’secret propune sase colectii unice pentru plaja si nu numai.

"Gym to swim" inseamna costume de plaja care profita de aspectul incitant al hainelor sport. "The Wrap Bra" poate fi considerata colectia de rezistenta a verii, multumita pieselor demne de starnit imaginatia. "Night Bath" confera eleganta si stralucirea necesare unei petreceri la piscina sau a unui eveniment nocturn. Femeile vor straluci de candoare si frumusete cu piesele din colectia "Beyond the boho", ce capteaza spiritul de festival al anilor '70. "Mix&Match Reversible" starneste imaginatia oricarei femei, cu piesele ce pot crea conversatii infinite. "Swimwear con textura" aduce la vedere spiritul jucaus din orice femeie.

Citește și:

Magazinul women’secret din Mega Mall lanseaza un concept nou, ce emana prospetimea unui dressing feminin, pe care autoarele sale pun pret. Eleganta data de piesele aranjate special pentru anumite ocazii si pe culorile potrivite troneaza intr-un loc in care vizitatoarele sunt incurajate sa se simta ca acasa. De acest aspect se ocupa si oglinzile personalizate, dar si plantele asortate produselor preferate ale femeilor. Confortul dat de pijamale este completat de cel emanat de senzualitatea costumelor de baie. Magazinul din Mega Mall poate fi o noua viziune asupra women'secret.


Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.