Setari Cookie-uri

Sotronul, Patratica si Frunza, de Ziua Copilului la Gradina Botanica

De 1 iunie, In Fata Blocului si Asociatia Culturala Imbold organizeaza An-tan-te, primul eveniment de joaca afara dedicat deopotriva celor mari si celor mici.

comunicat de presa:

In Fata Blocului, colectia de jocuri ale generatiei cu cheia la gat organizeaza, in parteneriat cu Asociatia Culturala Imbold, An-tan-te : primul eveniment de joaca afara dedicat deopotriva celor mari si celor mici, pe 1 iunie, in Gradina Botanica.

Evenimentul isi propune sa readuca in actualitate jocurile « generatiei cu cheia la gat », servind in acelasi timp drept punte intre generatii.

« Dupa cele cateva opriri ale Caravanei de Joaca in scoli si gradinite din Bucuresti dar si din tara (Galati, Brasov, Sibiu si Iasi), ne-am dat seama ca nu doar celor mici le place sa se joace afara ci si celor mari. Asa ca ne-am pus pe treaba si am organizat An-tan-te, care speram sa devina o prezenta constanta in peisajul de evenimente recreative de la noi. » declara Vlad Tomei, co-autor In Fata Blocului.

Citește și:

An-tan-te se va desfasura in spatiul Gradinii Italiene din interiorul Gradinii Botanice din Bucuresti, spatiu care va fi impartit in doua zone de joaca : una pentru adulti si cealalta pentru copii.

jocurile copilariei

Vom juca 123 La Perete Stai, 9 Pietre (Castelul), Diri Diri, Elasticul, Frunza, Lapte Gros, 21, Patratica, Tara Tara Vrem Ostas plus multe alte jocuri, toate pe terenuri « special amenajate » spune Alexandra Bujenita, coordonatoarea Asociatiei Imbold.

Acuarela Bufet va instala doua terase in aer liber, cate una pentru fiecare zona de joaca, iar librariile Humanitas vor fi prezente cu o biblioteca « pe iarba ». Nicecream.fm si That Couch Funk Collective vor asigura « coloana sonora », inspirata din muzica anilor ’70 – ’90.

Evenimentul se va desfasura intre orele 14 :00 – 22 :00 iar taxa de intrare este de 5 lei pentru adulti. Copiii au intrarea libera. Fiecare copil trebuie sa fie insotit de un adult.

Citește și:

An-tan-te este cel mai mare eveniment al Caravanei de Joaca, proiectul colaborativ dintre In Fata Blocului si Scoala de Joaca, care merge in scoli si gradinite pentru a invata pe copiii de azi, jocurile de ieri.

foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.