Setari Cookie-uri

Rochia din radiografii

"Este o rochie pe care am visat-o", spune Claudia Rawlings, zambind, atunci cand si-a amintit de unde a inceput povestea fabuloasei rochii.

Comunicat de presa

Proaspat intoarsa din Marea Britanie, unde a studiat Designul Vestimentar , invatand ce inseamna Fashion cu adevarat, Claudia Rawlings vine cu ceva diferit pe piata de moda din Romania.

Una dintre piesele de rezistenta , care pune in valoare perfect talentul designerului, este rochia "Mysterious Dream", realizata 100% din radiografii.

"Este o rochie pe care am visat-o", spune Claudia Rawlings, zambind, atunci cand si-a amintit de unde a inceput povestea fabuloasei rochii. "Inainte sa plec din Romania, am urmat aici Scoala de Arte, la Brasov. Intr-o zi aveam nevoie de hartie colorata ca sa realizam un proiect, insa situatia m-a prins pe picior gresit. Ca sa rezolv acesta dilema, am "apelat" la radiografiile pe care le avem in geata. Atunci am realizat ce creatii incredibile pot iesi din combinatia material, radiografie", continua designerul.

Citește și:

Ani mai tarziu, cand a devenit un designer consacrat, Claudia Rawlings a visat aceasta rochie a carei realizare a durat nu mai putin de 2 luni. "Imi place sa combin elementele fine, precum matasea , cu elementele brute, in acest caz, radiografia. Rochia , care pare fragila ca de sticla, este foarte grea, are corset si o crinoline elaborate. Asimetria tiparului se completeaza perfect cu jocul texturilor despre care vorbeam mai devreme" , conchide fashion designerul.

In viitorul foarte apropiat, designerul Claudia Rawlings lanseaza o nou colectie care, asa cum ne-a obisnuit deja, va contine o piesa cu adevarat speciala.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.