Setari Cookie-uri

"Ingheata timpul" cu BEAUTYGEN, cosmeticele profesionale de la Dr. Grandel

Specialistii de la Dr. Grandel, brandul cu o solida reputatie in zona cosmeticelor profesionale, au creat o linie de cosmetice de lux disponibile in Romania doar in saloanele de cosmetica profesionale si in spa-uri, dar care pot fi folosite cu succes si acasa pentru ca pielea sa intalneasca perfectiunea naturii.

Comunicat de presa

Unele dintre cele mai longevive organisme vegetale, dar printre cele mai binefacatoare pentru ten sunt algele de zapada rosii din Alpi. Prin metode de varf din biologia genetica, moleculara si celulara, se extrag componentele valoroase care se regasesc in aceste plante bogate in compusi minerali si se actioneaza impotriva procesului imbatranirii celulelor, ceea ce a dus la aparitia conceptului de cosmetica high tech.

Chlamydomonas nivalis este o alga unicelulara de zapada intalnita in regiunile polare si in cele alpine ce da acesteia o culoare roz, ca cea a miezului unui pepene verde si denumirea specifica de "watermelon snow". Aceasta specie de alga este criofila (traieste in mediile cu temperaturi scazute) si contine in loc de clorofila un pigment carotenoid, ce da culoarea rosie, iar mecanismele sale celulare de protectie foarte puternice au fost descifrate in laborator, inglobate in formule de ingrijire estetica si dedicate sa reaminteasca si celulelor noastre derutate de evolutie cum sa lupte cu factorii daunatori si greutatile vietii.

Astfel, de cand tehnologia nanomoleculara a devenit ce in ce mai performanta si accesul la cunoasterea aprofundata a "minunilor naturii" este la indemana cercetatorilor, au inceput sa fie obtinute produse cosmetice revolutionare, cu efect imediat, spectaculos, cum sunt cele create de dr. Grandel, lider mondial in domeniul cercetarii, dezvoltarii si productiei cosmeticelor naturale de inalta tehnologie, utilizate in industria saloanelor si spa-urilor.

Efectele spectaculoase ale algelor rosii de zapada din Alpi pentru piele

Specialistii de la Dr. Grandel, brandul cu o solida reputatie in zona cosmeticelor profesionale, au creat o linie de cosmetice de lux disponibile in Romania doar in saloanele de cosmetica profesionale si in spa-uri, dar care pot fi folosite cu succes si acasa pentru ca pielea sa intalneasca perfectiunea naturii. Gama BEAUTYGEN este ca un pansament regenerant pentru epiderma matura, lipsita de fermitate, dar si pentru tenul uscat, tern, mai ales pentru ca are un continut ridicat de ingrediente active naturale, cum ar fi algele de zapada rosii din Alpi care stimuleaza activitatea celulara, confera un plus de stralucire epidermei si stimuleaza secretia de colagen.


BEUATYGEN Renew 1
este sinonim cu rasfatul si rezultatul extractelor din algele de zapada rosii, supravietuitoare in conditiile extreme din Alpi, si totodata un rezervor de nutrienti ce mentine tineretea pielii si o fortifica, ajutand tenul sa faca fata tuturor factorilor fizici, chimici si stresului din mediul inconjurator. De asemenea, algele rosii de zapada activeaza frumusetea pielii, protejeaza fibrele de colagen si imbunatateste elasticitatea. In plus, peptidele anti-imbatranire sprijina mecanismele de reparare ale pielii si incetinesc procesul de imbatranire, oferind tenului o senzatie de catifelare, de lifting si fermitate fara concurenta si rezultate pe care le puteti vedea si simti de la prima utilizare. Toate aceste beneficii ofera un sprijin valoros pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc "tinerete fara batranete"!

Cum se aplica:

BEAUTYGEN Renew 1 se aplica in cantitate de marimea unei alune pe fata, gat si decolteu in fiecare dimineata si seara, imediat dupa curatarea tenului. Rezultatele depind in egala masura de frecventa utilizarilor si de un stil de viata sanatos. Astfel, fie ca aveti un ten cu impuritati, dar in acelasi timp foarte sensibil sau un ten uscat si matur sau un ten tanar, mixt si sensibil, gama de cosmetice profesionale Dr.Grandel raspunde perfect tuturor nevoilor pielii, lasand in urma un ten proaspat si catifelat.

Imbunatatirea propriei imagini, o stare de bine interioara, siguranta si incredere in sine si nu in ultimul rand admiratia si complimentele celor din jur sunt tot atatea beneficii majore pe care aspectul fizic placut le aduce cu sine. De aceea, pentru a obtine maximum de beneficii cu minimum de efort este bine sa va informati temeinic asupra a ceea ce ii oferiti pielii - cu atat mai mult atunci cand este vorba de fata.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.