Setari Cookie-uri

Spune-i Esti Extraordinara in fiecare zi!

Activia te ajuta sa le amintesti femeilor dragi din viata ta ca le apreciezi, prin lansarea campaniei "Spune-i Esti extraordinara in fiecare zi!"

Comunicat de presa

Cand i-ai spus ultima oara mamei "Multumesc pentru blandetea si cuvintele tale de incurajare!", prietenei tale "Esti cea mai buna prietena din lume" sau colegei de birou "Esti o sursa zilnica de inspiratie pentru mine?"

Suntem toate inconjurate de femei dragi - prietene, mame, sotii, surori - care aduc zilnic un strop de frumusete, bucurie si inspiratie in viata noastra, prin toate lucrurile extraordinare pe care le fac pentru noi, zi de zi. De multe ori uitam insa sa le spunem cat de mult le apreciem, iar ele ajung sa uite cat sunt de importante pentru noi.

Activia te ajuta sa le amintesti femeilor dragi din viata ta ca le apreciezi, prin lansarea campaniei "Spune-i Esti extraordinara in fiecare zi!"

Exista o mie si una de posibilitati prin care-i poti spune unei femei ca este minunata, dar Activia iti propune sa-i spui si sa-i arati, chiar acum! Intra pe www.activia.ro si personalizeaza un video sau o poza pentru femeia extraordinara din viata ta si impartaseste cu toti cei apropiati rezultatul prin postarea acestuia pe retelele sociale. Ii poti oferi atat de simplu un motiv sa zambeasca. Spune-i Esti extraordinara in fiecare zi! Merita!

Citește și:

Activia este alaturi de toate femeile extraordinare si, de 14 ani, de cand e produs si consumat in Romania, Activia si-a facut o traditie din a sustine un stil de viata sanatos, cu alimentatie echilibrata, miscare si gandire pozitiva, prin campanii precum: "Descopera femeia Activia", "Obiceiuri Sanatoase", "Programul Activia", dar si "Provocarea Activia".

Cu Activia starea de bine vine din interior!

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.