Setari Cookie-uri

Shoteria, statia de prima alcoolizare si de reabilitare - locul unde incep si se incheie petrecerile

Pentru ca petrecerile cu adevarat memorabile sunt cele care pot fi povestite si a doua zi, pe scena vietii de noapte bucurestene si-a facut aparitia un nume nou: Shoteria - statie de prima alcoolizare si statie de reabilitare.

Comunicat de presa

Shoteria este primul shotbar din capitala care se transforma, timp de 3 zile pe saptamana, in complicele celor care iubesc sa petreaca in Centrul Istoric. Design-ul si amenajarea barului sunt menite sa gazduiasca, in stilul unei statii de tren, cele doua zone principale: statia de prima alcoolizare, urmata de statia de reabilitare. Astfel, tabela de "Plecari" afiseaza meniul de alcoolizare cu care petrecaretii isi pot incepe viata de noapte, pentru a ajunge pregatiti de petrecere in localurile preferate din Centrul Vechi. La capatul barului, tabela de "Sosiri" afiseaza meniul de reabilitare, cu bauturi revigorante pentru toti cei care se intorc de la petrecere si vor sa isi recapete energia pentru a doua zi.



Alcoolizare


Pentru baieti, spiritul de petrecere ia forma shot-urilor cu personalitate puternica, precum: Drift, Downtown, Fireball, Hot Worm, pe baza de tequila, vodka, gin, whisky si esente tari. Pentru fete, cheful de petrecere se asaza in paharele mici umplute cu bauturi dulci-fructate si lichioruri parfumate, in shot-uri ca: Melon ball, Pornstar, ABC sau Hot Chocolate. Bauturi ispititoare se regasesc si in varianta destinata cuplurilor, in shot-urile duo precum: Flirtini, Nasu’ si Nasa, Dragoste in Romania - servite in recipiente inedite, "pentru e" si "pentru ea".

Citește și:

In serile cand prietenii la distractie se cunosc, Shoteria asteapta grupurile gata de petrecere cu shot-uri speciale pentru gasca, in formula 5+1, ca: Metropolitan, Tequila Bum Bum, Mad Munks, Assisted Suicide, sau Pumn de cuie, servite creativ in recipiente sugestive. Fiindca si aniversarile sunt un bun prilej de ciocnit pahare, Tortul de Shot-uri, a cate 25 pahare, poate fi baut in cinstea oricarui sarbatorit.

Reabilitare


Din dorinta de a oferi experienta unei vieti de noapte fara griji, Shoteria este primul shotbar care a creat o zona speciala de reabilitare, cu rolul de a-i intampina cu bauturi revitalizante pe cei care se intorc in locatie dupa o noapte de distractie in oras. Astfel, la finalul serii, tabela „Sosiri” ghideaza calatorii din

Centrul Istoric, intorsi de la petrecere, catre statia de reabilitare. Aici, plantele naturale si cismeaua cu apa filtrata alcalinizata sunt principalele elemente de decor care incurajeaza repaosul si refacerea.

Citește și:

    Meniul, dezvoltat alaturi de specialisti in nutritie, este alcatuit din remediile clasice impotriva mahmurelii, potiunile speciale Shoteria si bauturile proaspete si naturale, cu multiple proprietati reparatoare. Cei care iubesc distractia isi pot recastiga tonusul si energia, avand de ales intre bors, zeama de varza si castraveti murati - pentru doza benefica de vitamine B.

    Petrecareti fara rival vor ramane aceia care, la final de seara, isi trezesc simturile cu ajutorul potiunilor magice Shoteria, detoxifiante, antiinflamatoare si bogate in antioxidanti. Licoarea casei (formula originala pe baza de ghimbir si armurariu, planta regeneratoare), alaturi de Green Shot (shot alcalinizant din iarba de grau proaspat stoarsa si spirulina), Ginger Shot (energizant detoxifiant pe baza ghimbir proaspat cu mar verde) si Matcha Shot (energizant din extract de ceai verde si lapte de migdale) – sunt doar cateva dintre secretele unei vieti de noapte palpitante, fara dureri de cap.

    Cei mai inflacarati iubitori de distractie se vor putea racori cu fresh-urile care hidrateaza pe deplin, vitaminizeaza, remineralizeaza si redau pe loc vitalitatea: Gingerata, Coolcumber, Marcov, Apa de cocos proaspata, Smoothie-ul cu lapte de cocos si argila si renumitul Kombucha Ice Tea.

    Shoteria isi propune sa ofere o noua experienta a distractiei, aducand pe harta vietii de noapte doua puncte principale: statia de prima alcoolizare - locul care te pregateste pentru petrecere si statia de reabilitare - locul care iti reda energia, la finalul unei seri de distractie in oras.

    Shoteria Premiaza Petrecaretii
    Pentru ca o viata de noapte plina de energie nu ar fi completa fara petrecareti adevarati, Shoteria pregateste, incepand cu luna mai, o competitie in care cei mai talentati petrecareti se pot intrece pentru titlul de "sufletul petrecerii". Concursul se va desfasura prin intermediul aplicatiei Facebook Shoteria Premiaza Petrecaretii, unde fanii se pot inscrie prin incarcarea unei fotografii care sa le dovedeasca statutul de petrecaret. Castigator in distractie va fi acela care va convinge cat mai multi prieteni sa-l voteze. Astfel, acesta va avea sansa de de a deveni ambasador Shoteria si va fi premiat cu o excursie de doua nopti in Barcelona, alaturi de prietenii sai.

    Vizionare placuta


    Kudika
    29 Mai 2015
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.