Setari Cookie-uri

"Pe aripile vantului", primul musical destinat celor mici, pus in scena de Trupa Pam-Pam.

Un nou concept de teatru pentru copii

comunicat de presa

Weekend-ul trecut s-a jucat piesa “Pe aripile vantului”, primul spectacol muzical pentru copii, realizat de Trupa Pam-Pam. Spectacolul a avut loc pe terasa Promenada Mall, in cadrul evenimentului organizat de Christian Tour „Carnavalul vacantelor”.

“Pe aripile vantului” este povestea a trei prieteni, instrumente muzicale Vio (vioara), Pia (pian) si Kito (chitara) care, cu sunetele si muzica lor, fac viata mai frumoasa. Pinguinul Pam-Pam si ursul panda Bum-Bum completeaza perfect trio-ul. Cei trei prieteni nu reusesc sa se decida unde vor merge in vacanta, asa ca se hotarasc sa faca un spectacol „Romanii au talent” pentru a ajunge la o concluzie: vacanta o petrec la mare sau la munte? Insa Vantul le strica planurile, Pam-Pam si Bum-Bum sunt luati pe sus si trebuie salvati! Copiii si parintii s-au putut bucura de calatoriile fantastice “pe aripile vantului” ale celor trei prieteni care, intr-un final, reusesc sa ii salveze pe Bum-Bum si Pam-Pam.

Citește și:

“Pe aripile vantului” este un spectacol muzical antrenant, cu pasaje muzical-coregrafice si momente interactive. Prin mesajul transmis, acela ca prietenia depaseste orice obstacole, si prin jocul realist al actorilor, spectacolul a captat atentia zecilor de copii prezenti si a fost un adevarat deliciu pentru parinti si bunici.

Spectacolul muzical pentu copii “Pe aripile vantului” este realizat de Trupa Pam-Pam pe baza scenariului lui Victor Mihalache. Muzica a fost compusa de Radu Mihalache, Cosmin Sturzoiu si Alexandru Andrew Dodan. Voci (cantareti): Luminita Anghel, Mediana Vlad (solista la Teatru National de Opereta “Ion Dacian” din Bucuresti), Florentina Staicu si Gatan Alexandru. Cantareti copii: Eva Gabriela Istrate, Charlize Maalouf, Maya Keinan, Miruna Serban, Alexandru Andrew Dodan. Instrumentisti: Achim Ovidiu (viola) si Calin Grigoriu (chitara). Actorii sunt tineri absolventi UNATC, sub conducerea regizorului Mirela Stoian.

Citește și:

„Proiectul Pam-Pam s-a construit incet, dar sigur, in decursul a 5 ani. Ideea de musical pentru copii a fost inspirata de pasiunea pentru muzica si dans a baietelului meu de 5 ani, Alex. El chiar a compus cateva dintre melodiile spectacolului „Pe aripile vantului””, declara Daniela Toma (Daisy), fondator al Trupei Pam-Pam.

Spectacol produs de Daniela Toma (Daisy) - Director Romania “Learn with Music”: Pentru mai multe informatii, accesati pagina oficiala de Facebook a Trupei Pam-Pam!

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.