Grand Cinema and More va oferi senzatii tari cinefililor vara aceasta

Grand Cinema and More va oferi senzatii tari cinefililor vara aceasta

Agentul de la U.N.C.L.E si Misiune Imposibila: Natiunea Secreta vor putea fi vizionate exclusiv in sala Grand Ultra, experimentand tehnologia revolutionara Dolby Atmos.

comunicat de presa:

Grand Cinema & More va difuza in Romania cele mai noi filme realizate in sistemul revolutionar Dolby Atmos, cea mai noua tehnologie audio surround realizata de Dolby Laboratories. Cateva dintre productiile mult asteptate precum „Agentul de la U.N.C.L.E” si „Misiune Imposibila: Natiunea Secreta” vor da fiori cinefililor care vor calca pragul salii Grand Ultra.

Cu ajutorul sistemului revolutionar Dolby Atmos, cele doua productii de actiune vor putea oferi iubitorilor de film o experienta cinematografica impresionanta.

Filmul de actiune „Misiune Imposibila: Natiunea Secreta” regizat de Christopher McQuarrie, este continuarea seriei de succes, unde agentul Ethan Hunt (Tom Cruise) are o noua misiune, mult mai dificila decat cele din trecut. Alaturi de echipa sa, acesta lupta pentru apararea lumii impotriva Sindicatului, o organizatie criminala formata din agenti cu pregatire militara. 31 iulie este data de la care filmul va putea fi vizionat cu sunet Dolby Atmos.

„Agentul de la U.N.C.L.E” este o productie Warner Bros. Pictures, in regia lui Guy Ritchie, care ilustreaza actiunea de la inceputul anilor `60, cand Napoleon Solo (Henry Cavill), agent CIA si Illya Kuryakin (Armmie Hammer), operator KGB se transforma din rivali in aliati. Misiunea lor este de a opri o organizatie criminala internationala din a folosi arme nucleare impotriva umanitatii. Din distributie mai fac parte si Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris si Hugh Grant. Puteti vedea acest film cu sunet Dolby Atmos din 21 august, exclusiv la Grand Cinema & More.

Sistemul Dolby Atmos este disponibil in sala Grand Ultra din cadrul Grand Cinema & More. Configuratia sistemului cuprinde 54 de boxe, cate un rand de boxe pe peretii laterali si doua randuri pe plafon si un procesor de sunet Dolby Atmos. Noua tehnologie permite atat pozitionarea foarte precisa a sunetului in interiorul salii, cat si miscarea lui realista, in functie de actiunea filmului. Abordarea revolutionara a acestei noi tehnologii este ca sunetele sunt redate sub forma unor obiecte audio pozitionate independent intr-un spatiu tridimensional, creand o ambianta sonora de un realism care iti taie respiratia.

Sala Grand Ultra aduce in premiera un grad unic de confort si design, fiind dotata cu cel mai mare ecran de cinema din Romania – mai mult de 270 mp, dubla proiectie de rezolutie 4K, design black box si revolutionarul sistem Dolby Atmos. Toate aceste elemente fac din Grand Ultra destinatia perfecta pentru pasionatii de film.

Programul tuturor filmelor disponibile in sala Grand Ultra poate fi consultat aici: http://grandentertainment.ro/grand-cinema-more/grand-ultra

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri